Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, foc şi pară după eliminarea din Conference League: "Mă gândesc să dau afară jucători. Nu mai am încredere!"

Gigi Becali, foc şi pară după eliminarea din Conference League: "Mă gândesc să dau afară jucători. Nu mai am încredere!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) s-a declarat extrem supărat după eliminarea FCSB din preliminariile Conference League, suferită în faţa kazahilor de la Shakhter Karagandy. Omul de afaceri a anunţat că se pregăteşte să dea afară câţiva jucători şi că şi-a pierdut încredere în jucători.

Gigi Becali, foc şi pară după eliminarea din Conference League: "Mă gândesc să dau afară jucători. Nu mai am încredere!"

FCSB a suferit o eliminare ruşinoasă din Conference League, în faţa kazahilor de la Shakhter Karagandy. După ce a câştigat cu 1-0 în tur, pe Arena Naţională, FCSB a pierdut cu 2-1 returul şi apoi a fost eliminată la loviturile de departajare. La finalul meciului, Gigi Becali a avut un discurs extrem de critic şi lipsit de încredere.

"Toată echipa fost... Trebuia să schimb toată echipa. Poate Coman a jucat bine, a intrat bine, dar n-aveam ce să fac. Trebuia să schimb toată echipa. Dacă ai calificarea, o ai, pentru ce mai vrei să dai gol? Că eşti calificat. Te aperi, pasezi... Mă descurajează pentru că nu mai avem coeficient, nici dacă luăm campionatul. Gata, la revedere cu capii de serie. Ce să faci cu ăştia? Nici nu ştiu ce să zic...

Pentru ce să mai aduc jucători? Ce să fac cu ei? Mă gândesc să dau afară. Nu mai am încredere. Nu avem echipă de anvergură mare, n-avem putere, bărbăţie", a spus Gigi Becali, după meci, la Pro X.

FCSB, eliminare ruşinoasă din preliminariile Europa League

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan.

Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan.

Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Decizia cu privire la locul de disputare a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

Şahtior Karagandî: Shatskiy – Gabyshev (Kybyray ’61, Nurseitov ‘118), Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najaryan (Nazymkhanov ’83), Bukorac, Mitosevic (Rustemovic ’83) – Sviridov (Omirtayev ’61), Shikavka (Tattybayev ’82). Antrenor: Andrei Finoncenko

FCSB: Vlad – V. Creţu (Haruţ ’91), Al. Creţu, Vucur, Radunovic (Şerban ’46)– Moruţan, Ov. Popescu (Perianu ‘113), Fl. Tănase (Dumitru ‘87) – Cordea, Ondrasek (Coman ’46), Oct. Popescu (Oaidă ’63).  Antrenor: Dinu Todoran

Arbitri: Dragomir Draganov - Petar Nikolov Dzhuganski, Martin Dimitrov - Stanislav Todorov  - toţi Bulgaria

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbconference leaguereactieeliminareshakhter karagandy 

viewscnt
Articole similare