Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali forţează mâna şeicilor! Patronul celor de la FCSB cere o sumă uriaşă în schimbul lui Olimpiu Moruţan

Gigi Becali forţează mâna şeicilor! Patronul celor de la FCSB cere o sumă uriaşă în schimbul lui Olimpiu Moruţan

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a refuzat oferta formaţiei din Emiratele Arabe Unite, Al-Jazira, de 10,5 milioane de euro, însă nu a părăsit masa negocierilor, venind cu propunere suprinzătoare.

Potrvit agentului jucătorului Olimpiu Moruţan, Florin Vulturar, Gigi Becali a refuzat oferta de 10,5 milioane de euro, însă le-a cerut emirilor dublu - 20 de milioane de euro. Cu toate acestea, mai multe discuţii vor fi purtate în zilele următoare, când suma de transfer va fi din nou renegociată, a recunoscut Vulturar, la Prosport Live.

În plus, Florin Vulturar este aproape sigur că emirul celor de la Al-Jazira nu va plăti o asemenea sumă pentru un jucător, pentru a-l păstra în Golf. Este foarte bine cunoscut faptul că emirul este un om extrem de apropiat al patronului de la Manchester City, club cu mari legături în Europa, unde-şi trimite sub formă de împrumutu cei mai promiţători jucători. Cluburi precum: Anderlecht şi Lommel din Belgia, Nordsjaelland din Danemarca, NAC Breda din Olanda,  Stromsgodset din Norvegia, Ufa din Rusia sau Troyes din Franţa.

Gigi Becali forţează mâna şeicilor! Patronul celor de la FCSB cere o sumă uriaşă în schimbul lui Olimpiu Moruţan  

Olimpiu Moruţan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, de la FC Botoşani, în schimbul a un milion de euro. Clubul moldovean a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului, însă Gigi Becali a reuşit să cumpere încă 10% din fotbalist, pentru 400.000 de euro. Valeriu Iftime a ţinut de cele 10% rămas, iar acum se poate alege cu o sumă între 1-1,5 milioane de euro, dacă transferul la Al-Jazira se va realiza, iar FCSB va încasa între 10 şi 15 milioane de euro. O sumă de mijloc, plauzibilă în cazul uneo negocieri.

Transferul lui Moruţan de la Botoşani la FCSB este "opera" lui Gigi Becali, care, la acea vreme a trecut peste cuvântul antrenorului Nicolae Dică şi al managerului Mihai Stoica, care considerau transferul fotbalistului mult prea scump.

Olimpiua Moruţan are cel mai bun sezon din carieră, cu trei goluri marcat şi 10 pase decisive, în 13 meciuri din Liga 1. În plus, a câştigat experienţă, încredere, forţă şi mult mai mult tupeu pozitiv, sportiv, care l-au transformat într-un jucător viabil şi pentru selecţionerul naţionalei de seniori a României, Mirel Rădoi.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare