Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, furios pe Florinel Coman: ”Nu mai poate fi fotbalist”. Patronul FCSB, supărat că nu i s-a respectat ordinul: ”Dacă eu am zis să bată Tavi, bate Tavi!”

Gigi Becali, furios pe Florinel Coman: ”Nu mai poate fi fotbalist”. Patronul FCSB, supărat că nu i s-a respectat ordinul: ”Dacă eu am zis să bată Tavi, bate Tavi!”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut cu FC Argeş, scor 0-1, şi a ajuns la trei etape consecutive fără victorie în Liga 1. Florinel Coman a fost iar ţinta nemulţumirilor lui Gigi Becali.

Gigi Becali, furios pe Florinel Coman: ”Nu mai poate fi fotbalist”. Patronul FCSB, supărat că nu i s-a respectat ordinul: ”Dacă eu am zis să bată Tavi, bate Tavi!!”

Cândva preferatul patronului, fotbalistul de 23 de ani a intrat din nou ”în gura” acestuia.

Coman a început meciul de la Piteşti pe banca de rezerve, dar a fost introdus la pauză, în locul lui Dumiter.

După ce la criticat pentru prestaţia de la eşecul cu Farul, Gigi Becali s-a luat de Florinel Coman şi în urma evoluţiei din Trivale.

De asemenea, patronul celor de la FCSB s-a arătat indignat de faptul că Octavian Popescu nu a fost executantul fazelor fixe, aşa cum poruncise în urmă cu câteva zile.

”Dacă eu nu mă duc la echipă, ce să faci? A zis MM că rezolvă el. Am văzut cum a rezolvat. A spus: «Nu mi-ai zis...». Îţi spun acum. Dacă eu am zis să bată Tavi, bate Tavi!

Îţi dai seama cine e Coman, mă? Tu nu ştii cine e Coman? Coman e cel mai mare fotbalist al planetei. Tu nu ştii cine e? Ia el mingea şi bate şi dă pasă la portar, mă. Ce să faci? Nu avem ce. Nici nu vreau să mă duc şi să ţip şi să urlu. Îmi ajunge cât am ţipat şi am urlat. Mai poate Coman să joace? Antrenează-te, bă, dacă vrei să joci! Eu cred că nu mai poate. 

Nu îmi pun baza în el, nu mai cred deloc că poate fi fotbalist.  Nu mai are forţă. I-a dat Tavi Popescu o pasă şi nici nu a mai alergat după minge. Nu mai are nici plecare de pe loc.

El ştie fotbal, că nu se uită. Dar trebuie ca mintea să fie în colaborare cu trupul. Dacă mintea vrea ceva, iar trupul nu poate intervine neîncrederea. Vrei să faci ce vrea mintea, dar trupul nu mai poate. Dar de ce? Acum vorbesc simplu ca să înţeleagă el.

Când tu ai avut trupul bolnav, trupul trebuie antrenat. În loc să antrenezi trupul, zici «Hai să-ţi dau...». Nu mai zic mai mult, că fac păcate. Ştie el foarte bine la ce mă refer şi ce face el”, a declarat Gigi Becali, pentru ProX.

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare