Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, furios! S-a săturat şi vrea să rezilieze contractul unui fotbalist de la FCSB: "Lumea e închisă şi mie îmi arde de el? La revedere!"

Gigi Becali, furios! S-a săturat şi vrea să rezilieze contractul unui fotbalist de la FCSB: "Lumea e închisă şi mie îmi arde de el? La revedere!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) s-a supărat pe Bogdan Planic (27 de ani), unul dintre căpitanii FCSB, după ce fundaşul sârb n-a semnat pentru reducerea salarială cu 50%. Acum, patronul FCSB e gata să scape de fotbalistul său, pe care l-a chemat la Bucureşti ca să-i rezilieze contractul. Planic e la Belgrad, blocat de pandemia de Coronavirus.

Bogdan Planic, OUT de la FCSB!

Toţi jucătorii de la FCSB au semnat pentru reducerea salarială, în frunte cu căpitanul Florin Tănase, mai puţin cinci fotbalişti, pe care Gigi Becali i-a trimis în şomaj tehnic. Adi Popa, Eddy Gnohere, Cristi Bălgrădean, Bogdan Planic şi Aristidis Soiledis sunt cei trimişi în ajutor de şomaj de omul de afaceri. Dintre toţi, Planic l-a supărat şi acum Becali vrea ca acesta să plece de la FCSB.

"Planic ia ajutor de şomaj. Dar când începe treaba nu o să ia bani? Nu trebuie să joace fotbal? Să stea Planic acolo, să vină să-i termin contractul, care e treaba? Lumea e închisă şi mie îmi arde de Planic, cu mofturile lui? La revedere! Aduc un copil de la echipa a doua. Contractul lui Planic este până la anul. Dar zic şi eu ca ei, e până acum şi scap de el, de salariul lui: 15.000 plus zece mii taxele, 25.000, deci scap de 25.000, ce mai am nevoie de Planic?", a spus Gigi Becali, într-o intervenţie la Pro X.

Gigi Becali îl pierde gratis pe Bogdan Planic!

Bogdan Planic a ajuns la FCSB în vara lui 2017, de la Vojvodina, atunci când FCSB a plătit sârbilor 300.000 de euro. Cota de piaţă a fundaşului central este acum, conform Transfermarkt, de 2,3 milioane de euro, însă GIgi Becali este pe cale să nu se aleagă nici măcăr cu un eurocent. A refuzat să-i dea drumul fotbalistului în trecut, atunci când au fost oferte din Europa sau din România, iar acum poate regreta toate aceste dezicii. Fotbalistul s-a răzvrătit şi îşi doreşte să ajungă la un club unde să fie plătit mult mai bine decât la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicfcsb 

viewscnt
Articole similare