Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a dat lovitura Craiovei cu transferul făcut: "Rotaru e vinovat". Finanţatorul FCSB recunoaşte: "L-am furat şi Dumnezeu m-a pedepsit"

Gigi Becali i-a dat lovitura Craiovei cu transferul făcut: "Rotaru e vinovat". Finanţatorul FCSB recunoaşte: "L-am furat şi Dumnezeu m-a pedepsit"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit cum a reuşit să-l ia pe Octavian Popescu din curtea Universităţii Craiova. Omul de afaceri a susţinut că a profitat de greşeala lui Mihai Rotaru.

Cum s-a transferat Octavian Popescu de la U Craiova la FCSB

Octavian Popescu a fost în curtea Universităţii Craiova, dar Gigi Becali, după discuţii cu oamenii lui din academia FCSB, a crezut în potenţialul jucătorului şi l-a transferat: 

"Nu sunt vinovat eu că l-am luat pe Octavian Popescu de la Craiova. Rotaru e vinovatul că nu îi făcuse contractul. Când băiatul a cerut 1.000 sau 2.000 de euro, el n-a vrut să-i dea, iar băiatul n-a vrut să semneze cu ei. Apoi a venit la mine, a zis că vrea o mie de euro pe lună şi are o clauză de 90.000 de euro. 

I-am întrebat pe cei de la academie, pe care îi ştiam, şi mi-au spus că merită, că e un jucător foarte bun, şi eu am dat banii şi l-am luat", a spus Becali pentru PRO X.  

Octavian Popescu a debutat la FCSB, iar în acest sezon a bifat 11 apariţii pentru echipa lui Gigi Becali. 

Gigi Becali: "Pe Vlad l-am furat"

Finanţatorul FCSB şi-a adus aminte şi de transferul lui Andrei Vlad, care a venit tot de la Universitatea Craiova. Scandalul în privinţa portarului a fost mare, iar Gigi Becali a recunoscut că "l-a furat". De asemenea, a pus gafele făcute de Andrei Vlad pe seama metodei prin care l-a luat de la Craiova:

"E adevărat, pe Vlad l-am furat. Şi recunosc acum că am făcut asta. Iar Dumnezeu m-a pedepsit imediat, în Europa League, pe greşeala aia, când am ieşit din cauza lui Vlad. Am furat, am plătit. De aia le spun tuturor să-şi pună pofta în cui! E greu să te lupţi cu ursul! Vedeţi cum mă mândresc acum?", a mai spus finanţatorul FCSB. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotarutransfer fcsb u craiovaoctavian popescuandrei vlad 

viewscnt
Articole similare