Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a dat telefon lui Florin Tănase după derby-ul cu CFR: "Imediat după meci l-am sunat". Ce i-a spus patronul FCSB

Gigi Becali i-a dat telefon lui Florin Tănase după derby-ul cu CFR: "Imediat după meci l-am sunat". Ce i-a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Florin Tănase (27 de ani), căpitanul FCSB, după meciul cu CFR Cluj (3-3) de pe Arena Naţională. Patronul roş-albaştrilor a încercat să-l "trezească" pe Tănase, nesatisfăcut fiind de cum a jucat decarul în partida contra campioanei României.

Gigi Becali i-a dat telefon lui Florin Tănase după derby-ul cu CFR: "Imediat după meci l-am sunat". Ce i-a spus patronul FCSB

FCSB a remizat, scor 3-3, cu CFR Cluj pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au revenit de la 2-1 şi 3-2 şi au reuşit să scoată un punct, însă Gigi Becali a fost nemulţumit de prestaţia a trei jucători, printre care şi Florin Tănase. Omul de afaceri l-a sunat pe căpitanul de la FCSB imediat după meci.

De asemenea, Becali a fost nemulţumit de prestaţiile lui Şut şi Keşeru, iar patronul a anunţat că e gata să se despartă de atacant: „Eu l-am sunat imediat după meci, i-am zis: ’Ştii că te-am propus, am zis că eşti nr. 1, echipa fără tine e cam stingheră’, el a fost lipsă pe teren, şi el şi Şut, şi Keşeru, am avut 3 lipsă pe teren, şi încă doi fundaşi laterali, a fost degringoladă şi în condiţiile alea”, a transmis Gigi Becali, la Pro X.

Florin Tănase e golgheterul FCSB în acest sezon, cu nouă goluri şi patru pase de gol în 20 de partide din toate competiţiile.

Florin Tănase, afectat de ratarea transferului?

În această iarnă, FCSB l-a scos la vânzare pe Florin Tănase, care are o clauză de 3 milioane de euro în contract. Totuşi, cluburile nu se înghesuie să-l cumpere, chiar dacă Gigi Becali a scăzut din pretenţiile din vară, când voia cinci milioane de euro în schimbul căpitanului său.

Al Nasr, dar şi echipe din Turcia sau Ungaria s-au interesat de Tănase, dar s-au speriat de clauza de 3 milioane de euro. Totuşi, Florin Tănase a spus că nu este afectat de faptul că a rămas pentru moment la FCSB, unde câştigă un salariu de 30.000 de euro pe lună. „Eu mă antrenez zi de zi, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, să marchez goluri. Sunt fericit, se discută şi rămâne de văzut ce se va înâmpla. Am înţeles că se mai discută, dar nu ştiu mai multe detalii. Deocamdată, eu sunt aici, mă concentrez pe ce am de făcut şi sper să ajut echipa”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului FCSB - CFR Cluj 3-3.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanasetelefonfcsb 

viewscnt
Articole similare