Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a făcut deja echipa de start lui Dinu Todoran. A anunţat titularii şi o noutate: "E făcută, sunt şapte jucători"

Gigi Becali i-a făcut deja echipa de start lui Dinu Todoran. A anunţat titularii şi o noutate: "E făcută, sunt şapte jucători"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a transmis lui Dinu Todoran cum ar trebui să arate echipa de start. Ultimul fotbalist transferat, Alexandru Creţu, a fost trecut şi el printre titulari şi va ocupa postul de fundaş central.

Miercuri, Gigi Becali l-a prezentat pe Alexandru Creţu, care revine în România după ce a mai jucat la Poli Iaşi. La FCSB era aşteptat şi Alin Şeroni, dar mutarea a picat la o zi de când a fost anunţată. 

Cei mai mulţi dintre titularii de la FCSB, anunţaţi de Gigi Becali

FCSB a terminat cu Toni Petrea un sezon în care a pierdut din nou titlul. Vicecampioana atacă următoarea stagiune cu Dinu Todoran, care a primit un mesaj clar din partea lui Gigi Becali, în privinţa primului 11. Acolo se află jucătorii care pot aduce milioane de euro din transferuri. 

"Ce pot să fac? Moruţan nu am cum să îl scot, chiar dacă joacă prost nu poţi. Olaru nu ai cum să îl scoţi. Chiar dacă joacă prost tot bine joacă. Coman chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute face o fază şi dă gol. Pe Tănase nu poţi să îl scoţi. Şi nici pe Tavi Popescu. Cinci jucători nu ai cum să îi scoţi, că ei sunt 100 de milioane. E făcută echipa", a declarat finanţatorul FCSB. 

Noutatea va fi Alexandru Creţu, cel care va fi introdus în locul lui Andrei Miron sau Iulian Cristea. Singurul care are postul ameninţat este Andrei Vlad. Portarul a comis greşeli pe finalul play-off-ului trecut, iar Gigi Becali a decis să nu mai apere în meciurile importante. "Pe Creţu n-ai cum să îl scoţi, că e fundaş central şi o să înceapă cu el. Sunt şase jucători şi cu portarul şapte. Trebuie să apere Vlad. Ştiţi când nu o să mai apere Vlad? Când o să fie meciuri decisive. Că el atunci e mai emotiv. El din cauză că îşi ascunde emoţia greşeşte", a mai spus Gigi Becali. 

În echipa FCSB-ului şi-ar putea face apariţia şi Bogdan Stancu, atacant pe care Gigi Becali îl aşteaptă la echipă. Totuşi, "Motanul" e chemat şi de o altă echipă din Turcia. 

Afla mai multe despre: gigi becalidinu todoranfcsbechipa de start fcsbalexandru cretu 

viewscnt
Articole similare