Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florin Niţă: ”Îmi place cel mai mult de el!” Este titular în poarta unei rivale la titlu

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florin Niţă: ”Îmi place cel mai mult de el!” Este titular în poarta unei rivale la titlu

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că este interesat de transferul lui Giedrius Arlauskis, în condiţiile în care sunt şanse mari ca Florin Niţă să plece în această iarnă. Niţă are ofertă de două milioane de euro de la Sparta Praga şi patronul FCSB este dispus să-l lase să plece.

Patronul FCSB este aproape să încaseze din nou o sumă importantă de transferuri. Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă de două milioane de euro şi îl va lăsa să plece. Din informaţiile Telekom Sport, propunerea pentru portarul de 30 de ani a venit de la Sparta Praga, echipă care l-a transferat în această iarnă şi pe Nicolae Stanciu.

În acest context, Gigi Becali susţine că FCSB va mai transfera un portar în această iarnă. Primul pe listă este Giedrius Arlauskis, titular în poarta CFR-ului. Dar sunt şanse mici ca Dan Petrescu să-l lase să plece, mai ales că CFR Cluj şi FCSB sunt principalele favorite la titlu.

”Aducem portar în locul lui. Avem în vedere 2-3 portari, dar să vedem dacă putem să-i luăm. Neapărat trebuie să luăm portar. Eu aşa am vrut, să luăm rezervă (n.r. şi Andrei Vlad să fie titular), dar nu au vrut Dică şi Meme. Mie îmi place de Arlauskis cel mai mult. Dacă îl iau pe Arlauskis, normal că ar fi titular. Să plece Niţa şi vedem dacă îi înnebunim pe cei de la CFR", a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

În vârstă de 30 de ani, Giedrius Arlauskis a semnat în vară cu CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Watford. A mai jucat la FCSB în sezonul 2014-2015 şi a plecat atunci liber de contract la Watford. Portarul lituanian şi-a început cariera la FC Dziugas şi a trecut apoi pe la Siuliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCB, Watford, Espanyol, din nou Watford şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: gigi becaliaraluskiscfr clujflorin nita 

viewscnt
Articole similare