Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Planic. Are 20 de ani şi este titular la România U21: ”Am discutat, are ofertă şi din Germania”

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Planic. Are 20 de ani şi este titular la România U21: ”Am discutat, are ofertă şi din Germania”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este interesat să-l transfere pe Andrei Chindriş, un fundaş central de 20 de ani care joacă la FC Botoşani. Acesta ar urma să fie cumpărat în cazul în care Bogdan Planic nu este de acord cu prelungirea contractului.

Bogdan Planic va intra în ultimele şase luni de contract şi nu sunt semne că ar dori să-şi prelungească înţelere. Mai ales că Gigi Becali nu pare să lase prea mult de la el. Patronul FCSB nu vrea să rămână însă descoperit şi s-a orientat către un fundaş central care a devenit titular la naţionala de tineret.

Andrei Chindriş are 20 de ani, joacă la FC Botoşani şi Gigi Becali a recunoscut că a avut deja câteva discuţii cu Valeriu Iftime:

”Am discutat şi cu Vintilă despre situaţia lui Planic şi i-am zis ce să îi transmită. Planic rămâne la noi doar dacă acceptă contractul pe care eu îl ofer, nu cum vrea el. Am discutat cu Iftime de la Botoşani despre Chindriş, însă tot nu vrea să mi-l dea. Îl mai las o perioadă, să zicem până în iarnă, dar despre Miron nu prea am ce să vă spun”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.ro.

Valeriu Iftime recunoaşte şi el negocierile cu Gigi Becali, dar spune că Andrei Chindriş are şi oferte din străinătate:

”Eu am vorbit cu Gigi Becali şi i-am explicat din nou cum stă situaţia cu Andrei Chindriş. I-am spus clar că ţin destul de mult la un jucător de nici 21 de ani. I-am zis că am şi alte oferte pentru Chindriş, iar una este foarte bună. Mi-a venit recent o propunere de transfer pentru Andrei de la un club din Germania. La această oră cota lui Chindriş este în creştere, deoarece a devenit titular la U21”, a spus Iftime pentru ProSport.

Afla mai multe despre: andrei chindris 

viewscnt
Articole similare