Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a mai dat o şansă, dar Helmuth Duckadam i-a transmis să "evadeze" de la FCSB! Mesaj clar pentru un titular: "Ar trebui să plece"

Gigi Becali i-a mai dat o şansă, dar Helmuth Duckadam i-a transmis să "evadeze" de la FCSB! Mesaj clar pentru un titular: "Ar trebui să plece"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, îl îndeamnă pe Adrian Petre să plece de la echipă, dacă va avea ocazia. Atacantul nu trece prin cea mai bună formă a carierei şi a fost deja atenţionat de Gigi Becali.

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 0-1 (Vînă 22)

"Adrian Petre a avut o mare neşansă, a avut câteva ocazii clare şi nu le-a fructificat, iar asta s-a văzut şi asupra moralului. Va fi greu să-şi revină, la FCSB. Dacă are oportunitatea, ar trebui să plece, pentru că e apăsătoare situaţia de la FCSB. 

Mie mi-a plăcut mereu Vînă. El a greşit în unele momente, încercând să rişte ca la Viitorul, iar la FCSB e riscant să dai trei pase greşite, dar el rămâne un jucător bun", a declarat fostul preşedinte de imagine al FCSB, pentru ProX.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I. După o primă repriză dezamăgitoare, în care a ratat o dată singur cu portarul advers, Adi Petre a fost schimbat la pauză. 

2 goluri, în 11 meciuri sunt cifrele lui Adi Petre la FCSB

Gigi Becali, despre Adrian Petre: "Trebuie antrenat mai bine"

Adus în iarna acestui an, de la Esbjerg, cu 800 de mii de euro, Adi Petre încă se află în graţiile lui Gigi Becali, care i-a mai dat o şansă la FCSB:

"De Adrian Petre nu sunt chiar atât de dezamăgit, s-ar putea să rămână. El e atacant, dar dacă tu nu ai dat niciun gol, cum să mai rămâi? E clar că are calităţi, are o viteză foarte bună, dar trebuie să muncească mai mult. S-ar putea să-l salvăm", susţinea finanţatorul FCSB, la finalul lunii iunie.

"Eu un jucător în care mai cred. Are calităţi, aţi văzut cum stopează mingea, mişcările lui, viteza, are chiar şi un pic de forţă.... Atât că nu pot să îmi dau seama de ce nu are mai mari realizări. Probabil trebuie mai multă încredere şi mai bine antrenat" , a mai declarat omul de afaceri despre Adi Petre. 

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamadrian petrefcsb 

viewscnt
Articole similare