Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Marius Şumudică! Patronul FCSB îi ajută familia antrenorului cu tratamentul pentru COVID-19

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Marius Şumudică! Patronul FCSB îi ajută familia antrenorului cu tratamentul pentru COVID-19

Fotbal intern

Comentarii

Cu familia încercată de Coronavirus, Marius Şumudică primeşte ajutor de la Gigi Becali (62 de ani). Antrenorul lui Gaziantep FK a fost sunat de patronul FCSB, la auzul veştii că familia sa s-a infectat cu COVID-19, iar omul de afaceri i-a transmis tehnicianului că va avea el grijă ca aceştia să se vindece. Şumudică şi Becali au o relaţie bună de foarte mult timp.

Gaziantep FK a anunţat zilele trecute că familia lui Marius Şumudică are Coronavirus, iar la auzul acestei veşti Gigi Becali a luat măsuri, conform gsp.ro, care anunţă că patronul FCSB l-a sunat pe antrenorul turcilor de la Gaziantep că se va ocupa personal ca familia sa să primească tratamentul necesar pentru Coronavirus.

"Tu vezi-ţi liniştit de treabă acolo, că am eu grijă!", i-ar fi spus Becali lui Şumudică, potrivit sursei citate. Gigi Becali a mers personal acasă la Marius Suudică şi a dus medicamente din stocul clinicii sale. În plus, patronul FCSB s-a asigurat în fiecare zi că starea de sănătate a familiei lui Şumudică e în regulă.

Marius Şumudică şi Gigi Becali au o relaţie foarte bună de prietenie de câţiva ani, deşi au fost rivali în lupta pentru titlu şi au existat mai mereu contre între antrenor şi stafful FCSB.

Afla mai multe despre: marius sumudicacovid-19gigi becalifamilie 

viewscnt
Articole similare