Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a stabilit postul lui Dorin Rotariu: ”Acolo duceam noi lipsă!”

Gigi Becali i-a stabilit postul lui Dorin Rotariu: ”Acolo duceam noi lipsă!”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) a decis unde îl va utiliza pe Dorin Rotariu (28 de ani), ultimul jucător transferat la FCSB.

Gigi Becali şi-a îndeplinit o dorinţă mai veche: l-a adus la FCSB pe fostul dinamovist Dorin Rotariu, rămas liber de contract după despărţirea de Ludogoreţ. 

Gigi Becali nu-l vrea pe Dorin Rotariu în bandă

Fotbalistul român a sperat să prindă un transfer în Grecia, unde a evoluat sub formă de împrumut în ultimele două sezoane, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar fereastra de transferuri s-a închis fără un contract pe măsura aşteptărilor sale.

Cu toate acestea, când nimeni nu se mai accepta, Gigi Becali a reintrat pe fir, i-a pus pe masă un salariu consistent pentru Superligă - 20.000 de euro, iar Dorin Rotariu a accepta noua provocare.

Nu va fi deloc uşor, însă, pentru el, deoarece nu va mai juca postul care l-a consacrat: aripă dreaptă. Gigi Becali are alte planuri pentru el.

Se pare că omul de afaceri doreşte ca Dorin Rotariu să evolueze ca atacant. Adică să fie o alternativă mai mobilă a lui Andrea Compagno. Bineînţeles, la nevoie, fotbalistul va fi folosit şi-n flancul drept al atacului, atunci când David Miculescu, Alexandru Băluţă sau Octavian Popescu nu sunt în cea mai bună formă.

  • Exista posibilitatea ca italianul să fie vândut în această iarnă.

Dorin Rotariu nu este chiar străin de postul de atacant. A mai jucat în această poziţie, mai ales la Dinamo şi la Astana (Kazahstan), atunci când interpreta rolul de ”vârf fals” sau susţinea un al doilea atacant.

Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Aveam prea multe ocazii şi nu marcam. Atacant nu aveam. Acum, la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri.

Şi-a luat maşina, şi-a luat apartamentul în primire. De joi va fi la antrenament”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalidorin rotariudinamoludogoreţ 

viewscnt
Articole similare