Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a stabilit un nou preţ lui Florinel Coman: ”E exact precum Neymar! Face aceleaşi lucruri”

Gigi Becali i-a stabilit un nou preţ lui Florinel Coman: ”E exact precum Neymar! Face aceleaşi lucruri”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), este îngrijorat de faptul că Florinel Coman joacă atât de bine, deoarece are o clauză de reziliere mult prea mică şi ar putea oricând să-i fie ”furat”.

De teamă să nu-l piardă liber de contract, Gigi Becali a fost de acord cu ultima solicitare contractuală venită din partea lui Florinel Coman: ”Semnez prelungirea, dar vreau o clauză de reziliere de 5 milioane de euro”.

Gigi Becali şi-a călcat pe suflet şi a acceptat cerinţa fotbalistului, însă acum este îngrijorat, deoarece evoluţiile fotbalistului sunt din ce în ce mai bune, iar echipele ”din afară” sunt din nou cu ochii pe el.

Gigi Becali are ”Neymar-ul” său

Omul de afaceri consideră că Florinel Coman este un jucător complet în acest moment, iar cota sa de piaţă ar fi undeva la 110 milioane de euro, deoarece nu ar fi nicio diferenţă între jocul pe care Neymar îl face la PSG şi ce reuşeşte fotbalistul său la FCSB.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de.

Băi, mi-e teamă de asta (n.r. - că ar putea să-i fie plătită clauza de reziliere). Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El acum e exact precum Neymar. Ce face Neymar, face şi el.

Acum, normal, pentru că nu mai are 25 de ani trebuie să tăiem în două, să zicem că face 110 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali.

Florinel Coman are un început foarte bun de sezon, cu două goluri şi o pasă decisivă pentru FCSB, în primele două etape de campionat jucate.

Afla mai multe despre: neymarflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare