Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îi răspunde lui George Ogăraru după comentariile făcute de acesta la adresa lui Mihai Stoica. ”De asta vorbeşti despre mine”

Gigi Becali îi răspunde lui George Ogăraru după comentariile făcute de acesta la adresa lui Mihai Stoica. ”De asta vorbeşti despre mine”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali i-a răspuns lui George Ogăraru, după ce fostul jucător al FCSB-ului a sugerat că Mihai Stoica are o gândire rasistă. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” l-a acuzat pe fostul său fotbalist şi că dă declaraţii în presă doar pentru a impresiona galeria stelistă.

Gigi Becali îl acuză pe George Ogăraru că încearcă să provoace un scandal între el şi Mihai Stoica. În plus, finanţatorul FCSB-ului i-a răspuns fostului jucător şi la insinuările că ar fi profitat din urma transferului său.

”Cu George Ogăraru nu am nimic. Ştiu că are suflet bun şi a făcut şi el gesturi de caritate. L-a ajutat mult şi pe Neşu, dar nu căuta să provoci scandaluri cu mine şi cu Meme. Ştii bine în ce scandal ai vrut să îl bagi azi pe Meme, că s-a luat el de singurul fotbalist de culoare de la voi.

Unde ai vrut să duci discuţia? Nu e frumos. Da, ai dreptate. Am făcut profit cu tine. Am luat trei milioane de la Ajax, dar ce voiai tu? Să pleci pe trei lei? Adică noi romanii suntem proşti, iar olandezii deştepţi? Le-am băgat eu mâna cu japca in buzunar celor de la Ajax?

Eu nu îţi port, tată, duşmănie. Vorbeşti acum de mine ca să dai bine la suporterii de la Sud. Atunci nu ai vrut să pui mâna pe bannerul ăla de susţinere pentru mine, ştii tu. Lăsaţi că ştie George la ceea ce mă refer eu. Dar noi să fim sănătoşi”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Comentariile lui Ogăraru la adresa lui Mihai Stoica

”Nu aş vrea să comentez foarte mult declaraţiile lor, care au fost exagerate, cel puţin cele ale lui Mihai Stoica şi nici nu au fost fair. A comentat despre singurul jucător de culoare pe care îl avem în echipă, într-un mod total nepotrivit, umflându-i de trei ori salariul. Nu era adevărat. Din acel salariu, el îşi plăteşte şi chirie, şi bilete de avion.

Dar înţeleg de ce a făcut asta şi de ce este această strategie de a marşa pe salarii mari la Liga 3. Noi nu suntem o echipă de Liga 3. Noi suntem în Liga 3 cum au fost şi Juventus, şi Glasgow, şi Parma. E doar un stadiu acum. Noi suntem Steaua şi Steaua este un fenomen. Ştiu că e greu de acceptat lucrul acesta, pentru unii e greu de digerat”, a spus George Ogăraru, conform GSP.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcsa steauasteaua bucureştigeorge ogăraru 

viewscnt
Articole similare