Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB pe Edi Iordănescu: "A câştigat titlul. Ce mai poţi să spui?". Reacţia antrenorului de la CFR Cluj

Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB pe Edi Iordănescu: "A câştigat titlul. Ce mai poţi să spui?". Reacţia antrenorului de la CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a susţinut că antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, are uşa deschisă la vicecampioana României.

Gigi Becali îl laudă pe Edi Iordănescu

După ce în trecut a petrecut o bună perioadă de timp la FCSB, Edi Iordănescu şi-a făcut propriul drum în cariera de antrenor. În cele din urmă a ajuns la CFR Cluj, pe care a făcut-o campioană în acest sezon. Gigi Becali a susţinut că tehnicianul poate veni la FCSB în viitor. 

“Despre Edi Iordănescu nu poţi să spui nimic, e antrenor. El poate fi oricând antrenor la FCSB. Care-i problema? Nu am avut neînţelegeri cu el, a demonstrat în campionat că e antrenor. Ce dovadă mai bună decât faptul că a câştigat titlul. Ce mai poţi să spui? Noi acum avem antrenor, dar pe viitor, clar poate să fie unul dintre cei care să antreneze FCSB fără probleme”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Edi Iordănescu: "Înainte vorbeam destul de des, dar după ce am semnat cu CFR, niciodată!"

Edi Iordănescu a fost aproape de a veni la FCSB în 2019, dar nu s-a înţeles cu Gigi Becali la negocieri. Antrenorul a avut un răspuns elegant pentru Gigi Becali. 

“Nu am un răspuns la întrebarea asta. Am stilul meu, felul meu de a fi şi nu ştii niciodată în viaţă ce se poate întâmpla. Tot timpul voi rămâne ancorat în valorile şi-n principiile mele. Mă bucur că am luat un titlu cu CFR şi n-o să mă dezic niciodată – şi subliniază acest niciodată – de culorile roş-albastre!

Am copilărit în acea curte şi ştiu ce înseamnă pentru familia mea, dar şi pentru mine aceste culori. Sunt antrenor profesionist, respect pe toată lumea şi îmi place să câştig. Înainte vorbeam destul de des, dar după ce am semnat cu CFR, niciodată! Şi poate să vă confirme el! Tot ceea ce mi-a transmis a făcut-o prin mesaje publice, prin presă, nu personal!

Gigi Becali are meritele sale, a format o echipă foarte tânără şi foarte valoroasă la FCSB. Din punctul meu de vedere, ce a fost a fost, rămâne acolo, eu nu am niciun fel de duşmănie sau de resentiment”, a spus antrenorul lui CFR Cluj pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr clujedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare