Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl ironizează pe Edi Iordănescu şi îl atacă pe portarul rivalei: ”Nu mai sunt prin vestiar pe la noi jucători genul lui Bălgrădean”

Gigi Becali îl ironizează pe Edi Iordănescu şi îl atacă pe portarul rivalei: ”Nu mai sunt prin vestiar pe la noi jucători genul lui Bălgrădean”

Superliga

Comentarii

Înaintea meciului cu FCSB, Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a recunoscut că este interesat de un jucător al lui Becali. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” nu a ratat şansa să îl ironizeze pe antrenorul rivalei şi a făcut clar că fotbalistul dorit nu va merge la CFR.

După ce Edi Iordănescu a recunoscut că doreşte un jucător inaccesibil al rivalei FCSB, zvonuri au apărut care susţineau că fotbalistul dorit de campioană ar fi Florin Tănase. Căpitan al FCSB-ului şi prezent la club de apoape 5 ani, Becali nu ar vrea să îl vândă pe decarul său decât în străinătate, pentru o sumă importantă de bani.

Astfel, finanţatorul FCSB-ului nu a ratat şansa să îl ironizeze pe Iordănescu, oferindu-i un alt fost decar al ”roş-albaştrilor”, tot pe numele de Tănase. În plus, Becali a ţinut să lanseze un atac şi la adresa lui Bălgrădean, care l-a lăsat rece pe latifundiar de la plecarea sa la campioana en-titre.

Gigi Becali îl ironizează pe Edi Iordănescu şi îl atacă pe portarul rivalei

”Florin Tănase o să ajungă la CFR Cluj când o să câştige Balonul de Aur un fotbalist din România. A, poate Edi Iordănescu îl vrea pe Tănase, dar Cristi Tănase nu mai este la noi, este la Clinceni. Să îi daţi lui nenea Edi numărul de telefon să îl sune pe Dodel.

Hai sa fim serioşi! Nici de glumă nu este asta. Acum, am la echipă băieţi de caracter. Nu mai sunt prin vestiar pe la noi jucători genul lui Bălgrădean. Dar staţi că am încă doi pentru CFR. Să îi ia pe Soiledis şi pe Stan. Pe ăştia doi poate să îi ia nenea Edi”, a declarat Becali, conform ProSport.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 3-0

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbgigi becaliedi iordănescuflorin tănase 

viewscnt
Articole similare