Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl ironizează pe Hagi şi anunţă ultimul transfer al verii la FCSB: "Nu are ce să facă"

Gigi Becali îl ironizează pe Hagi şi anunţă ultimul transfer al verii la FCSB: "Nu are ce să facă"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este optimist că îşi poate realiza visul şi să aducă un jucător mult dorit la FCSB, care ar marca încheierea perioadei de mercato pentru gruparea "roş-albastră".

Bogdan Andone mai are o singură cerinţă pentru Gigi Becali, anume aducerea unui fundaş stânga, poziţie pe care FCSB a rămas descoperită după cedarea lui Junior Morais în Turcia. Gigi Becali are o ţintă clară în minte şi este sigur că transferul va avea loc: "De Nooijer, nu-l da, sa-l tina el. Dar daca il da, sa-l dea. Care e problema? Dupa ce a jucat acolo nu prea cred ca il mai tine Hagi. Nu am nicio problema. Zice ca nu vinde la FCSB, dar apoi ca nu are ce sa faca. Daca FCSB cumpara in Romania, asa o sa zica si despre De Nooijer, daca nu il da in strainatate, il da la FCSB", a declarat Becali la Pro X, mesaj în care prin intermediul căruia a lansat şi o ironie subtilă la adresa transferurilor făcute de "rege". 

Pentru FCSB mai există şi varianta Soiledis, grecul în vârstă de 28 de ani al celor de la FC Botoşani: "Soiledis imi place, dar sa vedem. Asteptam la De Nooijer, daca Gica nu il da afara poate ni-l da noua".

Gică Hagi a făcut lumină în cazul transferului lui Bradley De Nooijer la FCSB. ”Regele” a anunţat că fundaşul stânga olandez nu va pleca de la Viitorul, iar dacă, totuşi, o va face, atunci jucătorul va merge în străinătate. "Doar dacă vine ceva de afară foarte bun. Rămâne cu noi. Suntem pe primul loc, suntem în faţă. (...) Financiar stăm bine", a declarat Dan Petrescu despre eventuala plecare a olandezului. 

Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Diogo Salomao, Thierry Moutinho şi Claudiu Belu sunt transferurile făcute de FCSB în această vară. 

Afla mai multe despre: fcsbbradley de nooijergica hagitransfer 

viewscnt
Articole similare