Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl vrea la FCSB, fotbalistul are alte planuri: "Am încredere în ceea ce mi-a spus!"

Gigi Becali îl vrea la FCSB, fotbalistul are alte planuri: "Am încredere în ceea ce mi-a spus!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) îl vrea pe Florin Ştefan (25 de ani) la FCSB, iar fundaşul stânga poate ajunge liber de contract la echipa roş-albastră. Apărătorul nu şi-a mai prelungit contractul cu Sepsi, iar de acum poate semna liber cu oricine doreşte. Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, e convins însă că Ştefan nu va ajunge la formaţia bucureşteană.

Pierde Gigi Becali fotbalistul dorit? Jucătorul aşteaptă transferul în străinătate

Becali a vrut să-l transfere pe Ştefan la FCSB şi în 2019, în vară, după parcursul foarte bun al acestui la EURO 2019 U21 cu naţionala României, dar n-a reuşit să bată palma cu Dioszegi pentru suma de transfer. Patronul lui Sepsi a cerut un milion de euro, Becali n-a fost de acord să achite această sumă.

Acum, Ştefan poate ajunge liber de contract la FCSB, dar Laszlo Dioszegi nu crede că acesta va semna cu formaţia din Berceni.

"Eu nu cred că va ajunge la FCSB! Cel puţin, eu am încredere în el, în ceea ce mi-a spus el, că el vrea să plece în străinătate, dar viaţa de fotbalist… dacă nu primeşte oferta din străinătate, trebuie să meargă şi el undeva, deci nu exclud varianta ca pleacă la FCSB, dar nu cred totuşi", a spus Laszlo Dioszegi pentru ProSport.

Florin Ştefan a jucat 20 de meciuri în acest sezon la Sepsi, timp în care a livrat două pase de gol.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Florin Ştefan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin stefantransferfcsblaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare