Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, "împins" să-l vândă pe Olimpiu Moruţan în Golf! Oferta e de 10 milioane de euro: "Dacă aş fi în locul lui, mâine l-aş da! Nu e un pas înapoi"

Gigi Becali, "împins" să-l vândă pe Olimpiu Moruţan în Golf! Oferta e de 10 milioane de euro: "Dacă aş fi în locul lui, mâine l-aş da! Nu e un pas înapoi"

FCSB

Comentarii

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, îl "împinge" pe Gigi Becali (62 de ani) să-l vândă pe Olimpiu Moruţan la Al Jazira, în zona Golfului. Tehnicianul a antrenat acolo, la Al Ittihad, şi nu crede că internaţionalul român ar face un pas înapoi în carieră dacă ar accepta să se transfere în Golf.

Gigi Becali, "împins" să-l vândă pe Olimpiu Moruţan la Al Jazira: "L-aş da mâine!"

Al Jazira îl vrea pe Olimpiu Moruţan, iar arabii sunt gata să achite 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului cumpărat de FCSB de la FC Botoşani. Arabii au fost cuceriţi de prestaţiile lui Moruţan de la FCSB, dar Gigi Becali vrea să obţină o sumă mai mare în schimbul "perlei" sale.

Totuşi, Eugen Neagoe îl sfătuieşte pe Becali să-i dea drumul lui Olimpiu Moruţan, pentru că suma oferită de Al Jazira este una foarte mare oricum.

Antrenorul Astrei nu consideră că transferul în zona arabă ar fi un pas înapoi în cariera lui Moruţan.

"În Emirate am fost şi e destul de frumos, ştiu şi echipa. Chiar când eram acolo, am avut un meci amical cu ei, e o echipă mare din Emirate, nu ştiu dacă lui îi place căldura, dar au un stadion superb din marmură făcut. Nu cred că ar fi un pas înapoi dacă ar merge la o echipă mare în acea zonă. Nu văd de ce n-ar putea să joace la naţională. Până în acest moment, vorbim despre naţională ce se va întâmpla în viitor. Dar până în acest moment, el nu a jucat la naţională.


Dacă eu aş fi patron la FCSB, l-aş da azi.  Dar nu sunt patron la FCSB şi nu pot să iau decizii în locul lui Gigi. Mi se pare o sumă foarte mare pentru un jucător din camp nostru în acest moment", a spus Eugen Neagoe.

Olimpiu Moruţan, dorit în Arabia Saudită. Al Jazira oferă 10 milioane de euro!

Olimpiu Moruţan poate pleca de la FCSB. Agentul său, Florin Vulturar, a confirmat discuţiile dintre Gigi Becali şi oficialii unui club din zona Golfului. Oferta pentru Moruţan, de la Al Jazira, pare una ameţitoare. În direct la Telekom Sport, Florin Vulturar, agentul fotbalistului, a confirmat discuţiile şi a subliniat că încă există diferenţe între ceea ce oferă formaţia din zona Golfului şi ceea ce solicită patronul roş-albaştrilor: ”Nu s-a concretizat încă nimic, domnul Becali vrea puţin mai mult. Vedem zilele următoare. A vorbit domnul Becali direct cu oamenii de acolo.  Până la un moment dat am vorbit eu, pe urmă să vorbească cluburile, aşa mi se pare profesionist. Pentru România, în momentul de faţă e o sumă colosală. Diferenţa e de câteva milioane, 2-3 milioane, pe acolo cred că s-ar face.”, a explicat agentul fotbalistului, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoegigi becalitransferolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare