Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali impune un jucător în echipa FCSB. Petrea, forţat: "Trebuie să joace. Ăsta e ordinul!"

Gigi Becali impune un jucător în echipa FCSB. Petrea, forţat: "Trebuie să joace. Ăsta e ordinul!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) va impune un jucător în echipa de start a FCSB. Este vorba despre Ionuţ Panţîru (23 de ani), fundaşul stânga care a marcat golul victoriei împotriva Botoşaniului (2-1). Patronul roş-albaştrilor a motivat alegerea sa prin faptul că "Panţîru i-a adus bucurie" şi a spus că antrenorul Toni Petrea trebuie să îl trimită în teren, indiferent de poziţia pe care alege să-l joace.

Gigi Becali impune un jucător în echipa FCSB. Petrea, forţat: "Trebuie să joace. Ăsta e ordinul!"

FCSB a câştigat greu cu FC Botoşani în prima etapă din play-off, 2-1 cu FC Botoşani. Echipa lui Gigi Becali a fost condusă la pauză cu 1-0, dar a reuşit să revină în partea secundă. Octavian Popescu a reuşit un super gol, iar Ionuţ Panţîru a profitat de o eroare a portarului Eduard Pap şi a adus victoria roş-albaştrilor, într-un moment în care succesul părea departe de echipa lui Toni Petrea.

Golul lui Panţîru l-a cucerit pe Gigi Becali, care a dezvăluit că-l va impune pe fundaş în primul "11" la FCSB. Omul de afaceri din Pipera i-a transmis, în direct la TV, lui Toni Petrea că nu contează unde va juca, Panţîru trebuie să fie titular de acum încolo.

"Pe Panţîru îl veţi vedea mereu de acum încolo în teren. El mi-a adus bucurie, înseamnă că îmi merge bine cu el în teren. Nu mă interesează cum e la antrenamente, dar Panţîru trebuie să joace. Antrenorul să facă ce vrea, să-l bage unde vrea, dar el trebuie să joace. Ăsta e ordinul, de acum trebuie să-i găsească loc în echipă, pe orice poziţie, nu contează unde", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ionuţ Panţîru a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

Panţîru era ieşit din calcule la FCSB. Gigi Becali: "Nu ne mai putem baza pe cel mai bun fundaş din Europa"

Gigi Becali a pariat că FCSB a dat lovitura cu transferul lui Ionuţ Panţîru, pe care în primă fază l-a lăudat pentru prestaţiile sale. S-a răzgândit repede, după un meci prost, iar după venirea lui Risto Radunovic pe postul de fundaş stâng , Panţîru a jucat din ce în ce mai puţin. "Nu poţi să stai la mâna lui Pantiru. El are o toană şi se uită cum aleargă ceilalţi pe lângă el. (...) N-avem pe stânga, acolo. Nu ne mai punem baza în cel mai mare fundaş stânga din Europa. Pantiru e! A venit la plimbare pe bulevard", spunea Gigi Becali în trecut despre Ionuţ Panţîru.

Afla mai multe despre: gigi becaliionut pantirufcsbtoni petreaordin 

viewscnt
Articole similare