Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în culmea fericirii! FCSB, liber la un SUPER transfer: „E cel mai bun din Liga 1, vine direct căpitan!”

Gigi Becali, în culmea fericirii! FCSB, liber la un SUPER transfer: „E cel mai bun din Liga 1, vine direct căpitan!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are liber la un transfer de senzaţie. Finanţatorul vicecampioanei României îl poate lua gratis pe unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din Liga 1. Este vorba despre Ivan Martic, cel care şi-a reziliat contractul cu U Craiova.

Martic a impresionat în campionatul din România prin prestaţiile pe care le-a avut în cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Craiova. Croatul care a venit în 2017 de la Rijeka mai avea contract cu trupa din Bănie până la finele acestui sezon.

În acest sezon, fundaşul în vârstă de 29 de ani a evoluat în 22 de meciuri pentru U Craiova în toate competiţiile, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive.

Gigi Becali, liber să transfere la FCSB un super fotbalist

În trecut, Basarab Panduru afirma că Ivan Martic este cel mai bun fundaş din România şi îl propunea la CFR Cluj şi FCSB, în contextul în care croatul era rezervă la U Craiova:

„Păi, trimite-l la CFR şi o să joace Martic la CFR de n-ai treabă. Cu ochii închişi joacă acolo. Joacă oriunde, nici nu mai vorbeşti acolo (n.r. - FCSB), că dacă spui că este Ovidiu Popescu fundaş dreapta sau Roman fundaş dreapta. Adică Martic e clase peste... Sănătoase! Îl pui căpitan de echipă între ăştia trei acolo, e căpitan de echipă. Nu are cum să-ţi lipsească. Dar crezi că ei nu ştiu? Ştiu şi ei. Noi le spunem aici, dar ştiu şi ei", spunea Basarab Panduru, la Telekom Sport.

FCSB are doar un singur fundaş dreapta de meserie

În condiţiile în care Cristi Manea a fost lăsat să plece cu uşurinţă de la FCSB în această iarnă, vicecampioana României a rămas cu un singur fundaş dreapta de meserie. Este vorba de Valentin Creţu. Fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaş a fost aproape epuizat până la întreruperea campionatului.

Nu mai puţin de 29 de prezenţe a bifat Creţu în tricoul roş-albastru în toate competiţiile din acest sezon. Singura alternativă pe care o are la dispoziţie Bogdan Argeş Vintilă pentru postul de fundaş dreapta este Ovidiu Popescu, care este mijlocaş de meserie şi care nici în acea poziţie nu dă mereu cel mai bun randament.

  • Ivan Martic este cotat la 800 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 74 de meciuri, cinci goluri şi şapte pase decisive, acestea sunt cifrele croatului de când a ajuns la Craiova, în 2017

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimartic 

viewscnt
Articole similare