Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în formă mare după Elveţia - România: ”Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia”

Gigi Becali, în formă mare după Elveţia - România: ”Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

Gigi Becali, în formă mare după Elveţia - România: ”Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia”

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

”Tricolorii” au obţinut imens la Lucerna, după ce în primele 89 de minute, naţionala României nu şi-a creat nicio ocazie de gol. Elveţienii şi-au bătut joc de ocazii şi au ratat în repetate rânduri şansa de a marca golul trei ce ar fi închis conturile. 

  • Tricolorii rămân astfel neînvinşi şi ocupă poziţia secundă în grupă, cu 8 puncte după 4 partide.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a urmărit partida Elveţia - România şi a comentat în stilul său caracteristic. 

„Eu am zis că batem Elveţia şi MM a început să râdă de mine. Îţi dai seama... Mă pricep şi eu la fotbal... Eu vorbeam din dorinţă. Şi când am văzut vijelia şi că se distrau cu noi, i-am zis nevestei «Poate dăm un gol, că prea se distrează cu noi». Şi după primul gol am zis «Stai că îi şi egalăm». Din dorinţă am zis. Şi am egalat. 

Dar asta nu înseamnă... Trebuie să vedem ce a fost. Îmi era milă. Şi nu e vina lui Iordănescu. Nu avem valoare deloc! În Kosovo a fost război, a fost un punct mare. Nu au valoare, dar au muncit. Au tras până în ultimul moment şi trebuie felicitaţi. Dar nu avem valoare! Nu ai ce să reproşezi antrenorului. Nu avem valoare! În halul ăla să se distreze... Pac-pac-pac, se distrau cu noi, ne dădeau gol când voiau!

 Florinel? Păi ce a jucat Florinel? Ai văzut ceva, mă? Florinel e fotbalist, dar trebuie să aibă şi cu cine să joace. A trecut vreo minge pe la el? Moruţan? 

Ce să facă, mă, Moruţan? Du-te, mă, de aici! A dat Dumnezeu două pase de gol şi a dat Dumnezeu două goluri. Ce a făcut Moruţan? Nu avem valoare! E vorba de valoare. Trebuie să ai valoare. Poate nu ştiu eu fotbal, poate e o chichiţă aici. 

Toată lumea era mulţumită. Singurul care a zis că nu a fost în regulă a fost Şumudică (n.r. referitor la abordarea tactică a lui Iordănescu). A fost singurul inteligent. Mi-am dat seama că e specialist la fotbal”, a spus Gigi Becali.

Ianis Hagi, mulţumit după egalul României din Elveţia. ”Nu am jucat spectaculos, dar nu am cedat”

Afla mai multe despre: gigi becalinaţionala românieicampionatul europeanelveţia 

viewscnt
Articole similare