Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, încă o lovitură. Transferul aduce 600.000 de euro pentru FCSB şi se aşteaptă încă 1 milion de euro

Gigi Becali, încă o lovitură. Transferul aduce 600.000 de euro pentru FCSB şi se aşteaptă încă 1 milion de euro

FCSB

Comentarii

Contractele pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, le-a făcut în cazul tranzacţiilor continuă să-i aducă bani omului de afaceri. În ultimele ore, acesta şi-a asigurat suma de 600.000 de euro şi ţinteşte bonusul de 1 milion de euro, anul viitor.

Olimpiu Moruţan i-a asigurat lui Gigi Becali suma de 600.000 de euro

Cei doi români ai lui Galatasaray, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, sunt printre oamenii de bază ai lui Fatih Terim în echipa multiplei campioane din Istanbul. 

În ultimul meci, la derby-ul cu Fenerbahce, pierdut de Galatasaray cu 2-1, Olimpiu Moruţan a oferit o pasă de gol pentru Kerem Akturkoglu, care a deschis scorul. A fost meciul care l-a făcut fericit pe Gigi Becali, întrucât a fost bifată o nouă clauză din contractul fotbalistului pe care l-a vândut de la FCSB pentru 3.5 milioane de euro. 

Conform presei din Turcia, Galatasaray trimite 600.000 de euro către FCSB, după ce internaţionalul român a atins pragul de 15 meciuri oficiale în tricoul noii echipe. 

Până în acest moment, Olimpiu Moruţan a bifat trei goluri şi trei pase decisive. 

  • Olimpiu Moruţan are un salariu superior în Turcia, în valoare de 650.000 de euro pe sezon. 

Înţelegerea dintre Galatasaray şi FCSB. Cum arată contractul lui Moruţan

Deşi înţelegerea dintre cele două cluburi a provocat furia opozanţilor preşedintelui lui Galatasaray, Burak Elmas, FCSB continuă să încaseze bani dinspre clubul din Super Lig. 

Suma fixă a fost de 3.5 milioane de euro, iar 300.000 de euro au fost încasaţi la începutul sezonului, atunci când Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League. 

Cel mai important bonus pentru Gigi Becali ar fi încasat dacă Galatasaray se va califica în grupele Champions League, cu Olimpiu Moruţan în echipă. În acest caz, FCSB ar mai lua 1 milion de euro. 

De asemenea, Gigi Becali a păstrat 20% din drepturile lui Olimpiu Moruţan. 

FCSB ar putea trimite încă un fotbalist în lotul lui Fatih Terim. În ultimele săptămâni au apărut mai multe informaţii despre transferul lui Octavian Popescu, iar turcii susţin că jucătorul ar fi de acord: "E un progres în privinţa transferului, pentru că fotbalistul a dat undă verde. S-a aflat, după şedinţa dintre impresari, că Popescu a spus 'da' unei posibile oferte dinspre Galatasaray şi a declarat că e pregătit să semneze dacă cele două cluburi se pun de acord". 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliolimpiu morutangigi becali transferurigalatasaray 

viewscnt
Articole similare