Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, încă un atac asupra lui Edi Iordănescu! "Le-a zis să joace mai dur, nu cred că fac ei de capul lor". Ultima nemulţumire a finanţatorului FCSB

Gigi Becali, încă un atac asupra lui Edi Iordănescu! "Le-a zis să joace mai dur, nu cred că fac ei de capul lor". Ultima nemulţumire a finanţatorului FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a continuat tirada la adresa arbitrilor din Liga 1. În discursul său a fost inclus şi antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu.

Gigi Becali, încă un atac la adresa arbitrajului

Continuă nemulţumirile lui Gigi Becali la adresa arbitrajului din Liga 1. Finanţatorul FCSB consideră că echipa sa e lipsită de mai multe penalty-uri în meciuri. În plus, l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce Olimpiu Moruţan s-a accidentat în Supercupa României, pierdută de FCSB cu CFR Cluj. 

„Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Să-i întrebaţi pe ei ce să facem. Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii.

Probabil că le-a zis Edi (n.r. - Iordănescu) să joace mai dur, nu şiu, dar nu cred că fac ei de capul lor. Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e. L-aţi văzut pe jucătorul ăla de Clinceni, cum îl cheamă, portarul (n.r. - Vâlceanu) cu capul spart. Dă-i roşu şi gata. Nu poţi să schimbi culoarea cartonaşului când vezi sânge? Doar la noi se întâmplă asta”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Ultima replică vine după ce Gigi Becali şi Edi Iordănescu s-au contrat, în ultimele săptămâni, iar ironiile nu au lipsit. 

FCSB e lider în play-off-ul Ligii 1, cu 36 de puncte, CFR Cluj urmează cu 35 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova închide podiumul, cu 30 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicfr clujedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare