Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali încearcă un transfer-bombă! Ar fi cea mai mare trădare a ultimilor ani în Liga 1: "Vreau să-l aduc. Am fost fraier atunci că nu l-am luat! E cel mai bun pe postul lui"

Gigi Becali încearcă un transfer-bombă! Ar fi cea mai mare trădare a ultimilor ani în Liga 1: "Vreau să-l aduc. Am fost fraier atunci că nu l-am luat! E cel mai bun pe postul lui"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali va încerca un transfer-bombă în vara lui 2021. Patronul FCSB vrea să-l aducă pe Andrei Burcă (27 de ani) de la CFR Cluj, fotbalist pe care a refuzat să-l transfere în urmă cu un an şi jumătate, când costa doar 200.000 de euro. E greu de crezut că ambiţia lui Becali va deveni realitate, având în vedere rivalitatea dintre CFR şi FCSB în lupta pentru titlu.

FC Botoşani l-a vândut pe Andrei Burcă la CFR Cluj în urmă cu un an şi jumătate pentru 150.000 de euro. Înaintea să ajungă în Gruia, Andrei Burcă putea ajunge la FCSB, dacă Gigi Becali accepta să plătească 200.000 de euro, atât cât i-a cerut atunci Valeriu Iftime. Fanatik susţine că Becali va încerca să-l transfere pe Andrei Burcă în vara lui 2021.

Fără să-l numească, Becali a vorbit despre regretul unui transfer ratat, care costa atunci 200.000 de euro atunci când n-a vrut să-l aconteze pe jucător. "La vară voi încerca să aduc un jucător din Liga 1. E cam cel mai bun pe postul lui şi am fost fraier că nu l-am luat când am avut ocazia. A ajuns la o echipă rivală cu noi şi îmi pare rău că nu l-am luat. M-am luat după unul şi altul. Cine este? Nu vreau să vă spun.

Nu mă mai întrebaţi dacă e de la Rotaru, că de la el ştiţi că îmi e greu să transfer. Dar şi chiar dacă este de la el tot nu vă spun acum. Oricum, am făcut o înţelegere cu omul ăsta şi nu vreau să mă mai cert cu el. Pot să vă spun doar că e jucător de naţională"
, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Andrei Burcă are acum o cotă de 2,3 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, după ce a câştigat două titluri cu CFR Cluj şi a jucat în grupele Europa League. Burcă mai are contract cu campioana României până în vara lui 2022, iar tocmai din acest motiv e greu de crezut că visul lui Gigi Becali de a-l transfera va deveni realitate.

SC Bacău şi FC Botoşani sunt echipele pe la care a mai jucat Andrei Burcă înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara lui 2019.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferandrei burcafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare