Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, îngrijorat de pandemia de COVID-19! Ce decizie a luat la nivelul jucătorilor şi staff-ului de la FCSB

Gigi Becali, îngrijorat de pandemia de COVID-19! Ce decizie a luat la nivelul jucătorilor şi staff-ului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis ca toţi jucătorii şi membrii staff-ului de la FCSB să intre, de mâine, la izolare, din pricina coronavirusului COVID-19, care a învăluit România, în ultimele zile.

Conform Prosport, Gigi Becali a renunţat la a încredinţa destinele echipei sale în mâinile forţelor divine şi a luat o măsură drastică de prevenţie. Nimeni nu mai are voie să se plimbe nestingherit, fără griji, pe unde doreşte. Aviz lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul a apărut în mass-media, zilele trecute, luând lecţii de echitaţie, când toată lumea îndeamnă la precauţie şi izolare momentană.

În plus, toate antrenamentele au fost suspendate, până la ameliorarea situaţiei din România. Preşedintele Klaus Iohannis a decretat „starea de urgenţă”, care este reglementată de articolul 93 al Constituţiei României, dar şi de Ordonanţa de Urgenţă numărul 1 din 1999. În Ordonanţă se spune că „starea de urgenţă” se impune pe o durată de cel mult 30 de zile şi prevede măsuri excepţionale economice şi de ordine publică. Decizia survine după ce numărul românilor depistaţi cu COVID-19 a depăşit 100 de cazuri. În acest moment, în România, s-a ajuns la 139 de cazuri, cu aproape 3000 de oameni aflaţi în carantină.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare