Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, intervenţie acidă! L-a făcut praf pe arbitrul Bîrsan: "Trebuie dat afară. Când vrei să faci de astea, pui un kamikaze!"

Gigi Becali, intervenţie acidă! L-a făcut praf pe arbitrul Bîrsan: "Trebuie dat afară. Când vrei să faci  de astea, pui un kamikaze!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) n-a trecut peste înfrângerea cu U Craiova (1-2, pe Ion Oblemenco) nici la mai mult de 12 ore distanţă de finalul partidei. Patronul FCSB a pus tunurile pe arbitrajul lui Marcel Bîrsan, pe care l-a acuzat că ar fi tras cu oltenii în partida din Bănie.

Becali consideră că Marcel Bîrsan a inventat două penalty-uri, cele din care U Craiova a marcat, prin Cicâldău şi Nistor. Omul de afaceri din Pipera a acuzat jocuri necurate şi a spus că, la modul cum au jucat oltenii, nu pot lua titlul.

"Băi, ăsta trebuie dat afară. Două penalty-uri clare la noi, nu le-a dat. Craiova, două penalty-uri inventate. Când am dat golul noi, se uita în gol, nu-i venea să creadă. Nu voia să fluiere. Lui Haţegan nu poţi să-i spui: 'Băi, vezi că trebuie aşa'. Se pare că aşa este, pentru că din moment ce acolo... Simulare la Mihăilă, Vlad... A treia oară la Tănase. Am jucat cu o echipă de Liga 2. Sunt două goluri ale lui Bîrsan. Nea Bîrsan a dat pentru cine a dat, ca să dea goluri. Când vrei să faci ceva, trebuie să pui un kamikaze. Omul ăsta n-are cap, n-are minte. Când mai dai 11 metri, dacă nu-l dai pe ala la Man?

E ceva inadmisibil. Să te bată o echipă când nu are niciun şut pe poartă... Nu se poate. Nu mă interesează cine ia campionatul. Nu pot să-l ia, nu o să-l ia. E prea slabă. Poate să ia Craiova titlul, dacă îl dă pe Bîrsan la toate meciurile"
, a spus Gigi Becali, la Pro X.

U Craiova a învins FCSB cu 2-1, pe teren propriu, după golurile marcate de Alexandru Cicâldău (23) şi Dan Nistor (54), ambele din penalty, respectiv Iulian Cristea (37). Oltenii lui Cristiano Bergodi păstrează prima şansă la un titlu istoric, după ce s-au distanţat iar la patru puncte de campioana en-titre, CFR Cluj. Trupa din Bănie are 41 de puncte, pe primul loc în timp ce CFR Cluj are 37.

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiovaliga 1arbitrumarcel birsan 

viewscnt
Articole similare