Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, intervenţie în forţă la FCSB! Decizia luată peste capul lui Vintilă: "Nu stau să-l întreb pe el!" Mutarea de cinci stele pe care e gata s-o facă

Gigi Becali, intervenţie în forţă la FCSB! Decizia luată peste capul lui Vintilă: "Nu stau să-l întreb pe el!" Mutarea de cinci stele pe care e gata s-o facă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) s-a săturat de problemele cu accidentările de la FCSB şi e gata să facă o mutare importantă. Patronul "roş-albaştrilor" îl vrea înapoi la echipă pe Thomas Neubert, vestitul preparator fizic adus de Laurenţiu Reghecampf, care a transformat echipa în primul său mandat la echipa vicecampioană a României.

FCSB are parte de un nou episod cu multe accidentări. Vicecampioana are infirmeria plină şi Gigi Becali s-a văzut nevoit să ia o decizie importantă, chiar peste capul lui Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul echipei. Omul de afaceri vrea să-l readucă la echipă pe Thomas Neubert şi a discutat deja cu Reghecampf despre posibilitatea de a-l lăsa pe omul său să revină.

Însă, revenirea neamţului nu va fi atât de uşoară, spune patornul FCSB. Becali e gata să-i dea un salariu mare lui Thomas Neubert, de 10 mii de euro pe lună. „Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl şi aduc. V-am spus că sunt gata să îi dau şi 10.000 pe lună şi nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta. Am mari probleme cu accidentările şi sunt supărat din cauza acestui lucru", a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Thomas Neubert ar fi la al treilea mandat al său la FCSB. Sosit odată cu Laurenţiu Reghecampf la echipă, Thomas Neubert a reuşit să transforme echipa lui Becali din punct de vedere fizic. "Roş-albaştrii" au făcut atunci performanţe în Europa, dar şi pe plan local, câştigând două titluri la rând şi participând în grupele Ligii Campionilor, dar şi în primăvara europeană din Europa League.

A doua "descălecare" a lui Neubert la echipa lui Becali s-a terminat cu scandal, între cele două părţi existând la momentul respectiv un proces pe rol.

Afla mai multe despre: gigi becalithomas neubertfcsb 

viewscnt
Articole similare