Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali intervine în scandalul momentului: ce mesaj i-a trimis Gabrielei Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională: "Asta i-am zis!"

Gigi Becali intervine în scandalul momentului: ce mesaj i-a trimis Gabrielei Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională: "Asta i-am zis!"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a mărturisit că i-a fost milă de fina sa, Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională, în momentul în care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul cucerit la Roland Garros.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

"I-am dat un mesaj, că îmi era milă de ea, i-am zis că o sa treacă şi că nu trebuia să meargă cu o zi înainte. Miting înseamnă că ne strângem noi. Când te iau de acasă cu masina şi îţi dau cârnaţi şi nu ştiu unde mă duci, nu e miting (n.r. - mitingul organizat de PSD în Piaţa Victoriei)", a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali a precizat că Firea nu a greşit atunci când a decis să îi ofere cheia oraşului Simonei Halep, după ce a câştigat Roland Garros.

"Ea a greşit când a fost pe scenă şi a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD ăla de ruşine, ea a participat la mitingul ruşinii şi apoi a mers la Simona Halep. Era normal să îi dea cheia orasului Simonei Halep, nu văd nimic greşit. Greşeala e când apare la TV lângă Dragnea la un metru. Lângă Dragnea nu trebuie să stai nici la 50 de metri",a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifireamesaj 

viewscnt
Articole similare