Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, "invitat" la transfer! Fotbalistul din Liga 1 comparat cu un dublu câştigător al Ligii Campionilor, propus la FCSB

Gigi Becali, "invitat" la transfer! Fotbalistul din Liga 1 comparat cu un dublu câştigător al Ligii Campionilor, propus la FCSB

FCSB

Comentarii

Grigore Turda (24 de ani), fotbalistul lui FC Argeş, e în atenţia lui Gigi Becali (63 de ani) pentru un transfer la FCSB. Apărătorul i-a fost propus lui Becali, ca îl urmăreşte atent pe Turda. Jean Vlădoiu, preşedintele de la FC Argeş, l-a comparat pe Grigore Turda cu bunul său prieten şi fost coleg la naţională, Miodrag Belodedici.

Un fundaş de fier din Liga 1, propus la FCSB! Gigi Becali îl urmăreşte după ce a fost comparat cu Belodedici

FC Argeş are un fundaş cu potenţial foarte bun, Grigore Turda, iar ProSport scrie că acesta i-a fost propus lui Gigi Becali. FCSB caută să-şi întărească lotul pentru perioada următoare, mai ales în vederea play-off-ului din Liga 1, iar roş-albaştri caută un fundaş central. Sursa citată că Turda i-a fost propus lui Becali.

Potrivit sursei menţionate, Gigi Becali a primit recomandarea din partea oamenilor săi de încredere, însă a transmis că nu-l cunoaşte pe fotbalist, dar că îl va urmări în următoarele meciuri şi se va lămuri dacă merită să fie transferat sau nu. Paulo Vinicius, Iulian Critea, Andrei Miron şi, la nevoie, Denis Haruţ sunt fundaşii centrali din lotul FCSB.

Înalte de 1,88 metri, Grigore Turda a jucat 13 meciuri în Liga 1 pentru FC Argeş, timp în care a marcat de două ori.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Grigore Turda în prezent, potrivit transfermarkt.com

Jean Vlădoiu l-a comparat pe Turda cu Belodedici

Jean Vlădoiu, preşedintele de la FC Argeş, l-a comparat pe Turda cu bunul său prieten şi fost coleg la naţională, Miodrag Belodedici, câştigător al Ligii Campionilor cu Steaua şi Steaua Roşie Belgrad. „Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.

Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă”
, declara Vlădoiu, la Pro X.

Afla mai multe despre: grigore turdafcsbfc argespropuneregigi becali 

viewscnt
Articole similare