Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi atacă finul ca să îşi ajute naşul: ”Când e el pe margine, ălora le sfârâie picioarele!”

Gigi Becali îşi atacă finul ca să îşi ajute naşul: ”Când e el pe margine, ălora le sfârâie picioarele!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să îşi exprime opiniile referitoare la antrenorul care ar fi cel mai potrivit să fie selecţionerul naţionalei Românei.

Patronul de la FCSB l-a criticat, recent, pe finul său Mirel Rădoi, despre care a spus că ar trebui să plece de pe banca României după ce a înregistrat trei înfrângeri consecutive. Acum, însă, Gigi Becali are şi un favorit pentru poziţia de selecţioner: nimeni altul decât Gică Hagi, naşul său şi Regele fotbalului românesc.

”Părerea mea e că Gică e cel mai bun antrenor. Acum e generaţia pe care a crescut-o el: Man, Tănase, Coman, Nedelcu. Când e Gică pe margine, ălora le sfârâie picioarele la echipa naţională!”, a declarat Becali pentru Pro TV, care, în urmă cu două zile, a spus: ”Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”.

Întrebat despre posibilitatea de a prelua echipa naţională, Gică Hagi a zis că nu este persoana potrivită pentru a oferi un răspuns, deoarece nu se poate angaja singur.

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagimirel radoiromaniafcsb 

viewscnt
Articole similare