Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Noul transfer de la FCSB, impact imediat

Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Noul transfer de la FCSB, impact imediat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Noul transfer de la FCSB, impact imediat

FCSB a avut o misiune grea în prima repriză cu Şahtior Karangandy. În faţa unei defensive masive, închise ermetic, nici Florin Tănase şi nici talentatul Octavian Popescu n-au găsit drumul spre poarta lui Shatskiy.

A făcut-o în schimb Andrei Cordea, noua achiziţie a roş-albaştrilor, care a deschis scorul înainte de pauză, printr-un şut superb.

Andrei Cordea (22 de ani) a fost adus în această vară de FCSB de la Academica Clinceni. Recomandat de Mihai Stoica şi transferat imediat de Becali, fotbalistul născut la Aiud a lăsat deja o primă impresie foarte bună. Contra formaţiei din Kazahstan, Şahtior Karagandy, a venit confirmarea. Cordea a evoluat sigur, cu dezinvoltură şi cu mult entuziasm.

După 90 de minute bune la Botoşani, în care a cules laudele patronului de la FCSB, Cordea a început partida cu Şahtior în flancul drept, ca aripă. A fost un pericol constant încă din primele minute şi a deblocat meciul printr-o execuţie realmente superbă.

Andrei Cordea a început fotbalul la FC Ardealul, dar a bifat şi o experienţă în Italia, la Novara. După alte 19 meciuri la Hermannstadt şi 34 la Academica Clinceni, Cordea a făcut pasul spre FCSB. Este fost internaţional U17, U18 şi U19 al României.

La naţionala U19, Cordea a fost coechipier cu Denis Drăguş, Marco Dulca, Constantin Dima, Denis Haruţ, Vlad Dragomir, Andrei Sîntean, Ricardo Grigore sau Mihai Aioani.

sursa foto: mediafax/Eduard Vânătoru

Afla mai multe despre: andrei cordeagigi becali 

viewscnt
Articole similare