Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a ajutat pe Leonard Doroftei să îşi găsească de muncă în Canada. Gestul făcut de patronul FCSB! ”Probabil asta a fost greşeala vieţii mele”

Gigi Becali l-a ajutat pe Leonard Doroftei să îşi găsească de muncă în Canada. Gestul făcut de patronul FCSB! ”Probabil asta a fost greşeala vieţii mele”

Box

Comentarii

Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada după ce restaurantul pe care îl deţinea din Ploieşti a fost închis în urma unor neînţelegeri cu autorităţie locale.

Fostul campion român a investit mulţi bani câştigaţi din box în restaurantul din centrul Ploieştiului. Din păcate pentru el, administraţia locală a închis afacarea, după ce s-a sesizat ca locaţia se afla într-o clădire cu risc seismic. 

Doroftei a hotărât să plece în Canada după ce s-a sfătuit cu familia lui, iar acolo şi-a găsit de muncă datorită lui Gigi Becali. Fostul sportiv lucrează la o sală de box care aparţine unei rude a patronului roş-albaştrilor. 

 ”Acum lucrez la un club de box care aparţine unei rude a lui Gigi Becali. Voi reveni în România într-o bună zi. La federaţie nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intram cu greu.

Probabil greşeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc.

Plecarea în Canada a fost decizie luată în familie, cu toate că mi-aş fi dorit, poate, altceva. Au decis să venim aici. Familia a decis aşa. Am avut datoria să-i urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic.

Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot să fiu suparat pe ei. … În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor”, a spus fostul mare pugilist la Radio Gold FM.

Leonard Doroftei a strâns 24 de meciuri la profesionişti. Românul a înregistrat 22 de victorii, o remiză şi o înfrângere. În 2004, Doroftei a decis să se retragă. 

 

Afla mai multe despre: doroftei 

viewscnt
Articole similare