Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB, iar acum jucătorul jubilează. Debut impresionant la noua sa formaţie. "A schimbat faţa echipei, chiar dacă nu i-a ieşit ultima pasă"

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB, iar acum jucătorul jubilează. Debut impresionant la noua sa formaţie. "A schimbat faţa echipei, chiar dacă nu i-a ieşit ultima pasă"galerie foto

FCSB

Comentarii

Portughezul Thierry Moutinho (28 de ani) a dat uitării aventura de la FCSB şi a debutat pentru noua sa formaţie. Mijlocaşul a intrat pe poziţia de mijlocaş stânga şi a evoluat o repriză.

Thierry Moutinho a semnat, în urmă cu câteva zile, cu formaţia spaniolă Cordoba, la care a evoluat atacantul român Florin Andone. Cordoba nu mai este echipa din La Liga sau La Liga 2, din urmă cu câţiva ani. A retrogradat în eşalonul al treilea, însă în acest an încearcă revenirea în La Liga 2.

Duminică, Cordoba a susţinut o partidă amical împotriva unei alte formaţii din ligile inferioare spaniole, Formac Villarrubia. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, însă spaniolii au avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului jucător de la FCSB, Thierry Moutinho. Portughezul a jucat întreaga repriză secundă, intrând la scorul de 0-1. Introducerea sa pe teren a fost una de bun augur pentru Cordoba, care şi-a schimbat tot jocul datorită lui Moutinho. A hărţuit permanent defensiva adversă şi a căutat mereu ultima pasă, chiar dacă nu i-a reuşit aşa cum şi-a dorit.

Dat afară de FCSB, Thierry Moutinho a impresionat la debutul în tricoul noii sale formaţii. 

"Echipa a putut avea o altă faţă, chiar dacă a eşuat la ultima pasă. Cordoba a încercat şi a împins jocul, dar golul nu a venit. Moutinho a încercat din greu, însă şuturile sale au fost blocate. În schimb, a oferit o pasă foarte bună la Owosu, cel care, după 101 driblinguri în careu, a tras la poartă, însă portarul a respins mingea în corner, după un reflex extraordinar", au scris spaniolii despre debutul lui Moutinho.

  • Thierry Moutinho a semnat cu Cordoba din postura de jucător liber de contract, aşa cum semnase şi cu FCSB, pe vremea când evolua la CFR Cluj.
  • Cota de piaţă a lui Moutinho, conform Transfermarkt, este de 400.000 de euro.
  • 7 meciuri şi o pasă de gol a avut Moutinho, în prima parte a sezonului e Liga 1

Afla mai multe despre: fotbalthierry moutinhofcsb 

viewscnt
Articole similare