Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ”l-a dat de gol” pe Mihai Rotaru: ”Există schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”

Gigi Becali ”l-a dat de gol” pe Mihai Rotaru: ”Există schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”
Comentarii

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB a dezvăluit că la Craiova schimbările se fac doar prin acesta!

Gigi Becali ”l-a dat de gol” pe Mihai Rotaru: ”Există schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”

Acuzat de multe ori că se implică prea mult în lotul de la FCSB, Gigi Becali s-a apărat şi a dezvăluit că nu este singurul patron din Superligă care face asta!

Gigi Becali a mărturisit că mai există un conducător de club din România care se implică activ, chiar şi în efectuarea schimbărilor din timpul meciurilor.

”Eu am ştiut să lucrez şi de asta nu sunt în faliment. E greu de făcut fotbal în România. Eu am ştiut să lucrez, am controlat eu totul. Şi schimbări, şi echipă, tot. Cine să existe să facă ca mine? Toţi au pus manageri şi au intrat în groapă. Nu există să comande cineva pe averea ta

Singurii oameni care am rezistat suntem eu, Hagi şi Rotaru. Controlează şi temperatura la care se fac antrenamente. Du-te, bă! Există schimbare fără să nu o facă el? Nu există aşa ceva. Nu se ştie despre el, că nu le zic”, a transmis Gigi Becali, pentru as.ro.

Saburtalo - FCSB 1-0

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo.

Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41.

Saburtalo: Megrelishvili  - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava – Kardava (Mamatsashvili ' 67), Nonikaşili (Mioc '80)– Tabatadze (Goshteliani '67), Nonikashvili, Guliashvili – Sikharulidze. Antrenor: Lasha Nozadze

FCSB: Târnovanu – Haruţ (Oaidă '86), Dawa, Tamm, Popescu – Şut, Edjouma (Coman '46) – Cordea (Stoica '86), Olaru, Popescu (Mamut '69) – Tănase. Antrenor: Anton Petrea

Meciul a fost arbitrat de o brigadă norvegiană formată din: Kai Erik Steen – Tom Harald Gronevik, Oystein Ytterland – Mohammad Usman Aslam.

Returul va avea loc săptâmâna viitoare, de la ora 20.30.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare