Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu, după neutilizarea lui Florinel Coman: "Îşi face ambiţia cu mine şi cu FCSB"

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu, după neutilizarea lui Florinel Coman: "Îşi face ambiţia cu mine şi cu FCSB"

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali l-a atacat pe Edi Iordănescu după ce acesta nu l-a folosit pe Florinel Coman în partida cu Belarus.

Planurile patronului de la FCSB de a urmări partida cu Belarus, meci terminat cu scorul de 0-0, s-au schimbat în ultimul moment după ce acesta a primit o veste şocantă.

Netitularizarea lui Florinel Coman l-a convins pe Gigi Becali să renunţe la urmărirea partidei de la Budapesta.

Acest fapt l-a nemulţumit teribil pe Becali, care susţine că decizia selecţionerului României, Edi Iordănescu este una lipsită de logică.

Gigi Becali: "Îşi face ambiţii cu mine şi cu FCSB"

„Ăsta este Edi Iordănescu, iar cine nu s-a obişnuit cu el îl sfătuiesc să nu se consume că nu ai pentru cine.

Omul este un orgolios şi vrea să ne arate că el este cel mai şmecher antrenor. Dar el mi-a făcut mie aseară un mare bine.

Când am văzut că nu e titular Florinel Coman nu m-am mai uitat la meci. Nu avea rost să mă mai consum, deja m-am obişnuit cu el. Edi îşi face ambiţii cu mine şi cu FCSB.

S-a crezut că e cu sacii în căruţă şi a zis că nu are nevoie de ăştia ai mei de la FCSB în meciul ăsta foarte important.

Îl cari după tine pe Coman prin Ungaria ca să ce? Îl odihneşti pentru Andorra? Chiar ne ia la misto?

Îl bagi pe Olaru pe teren prin minutul 78? Mi-au zis ăştia ai mei. Nu-l convoci la naţională pe Şut că îl ai pe Marius Marin?

A, Şut nu e static, iar ţie îţi plac ăia statici, ăia care nu produc nimic. Iar acum ce vrei să faci? Foloseşti cel mai bun jucător din campionatul intern cu Andorra?

Ţi-a ajuns cuţitul la os şi îl bagi pe Florinel Coman, nu? Mă întrebi dacă o să ne mai calificăm? Pai cum? Batem noi Israelul?

Suntem noi în stare să batem Israelul cu jocul ăsta static al lui Edi Iordănescu?

FCSB domină autoritar campionatul, iar nenea Edi ne ia la mişto pe noi şi îşi face ambiţia cu Gigi Becali. A jucat fără niciun jucător de la noi în primul ’11”.

Însă, degeaba vorbesc eu că pe Edi ăsta nu îl trezeşte nimeni la realitate”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuflorinel comanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare