Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a distrus public. Fotbalistul a DISPĂRUT efectiv de pe radarul Ligii 1

Gigi Becali l-a distrus public. Fotbalistul a DISPĂRUT efectiv de pe radarul Ligii 1galerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan era considerat unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din Liga 1. Între timp, Stan are un an de când nu a mai jucat în prima ligă.

Chinuit de o accidentare destul de dură, Alexandru Stan regretă probabil şi acum pasul făcut spre FCSB.

Gigi Becali l-a distrus în declaraţii pe Alexandru Stan. Fotbalistul nu mai joacă la FCSB de un an

Pe finalul anului trecut, patronul roş-albaştrilor l-a distrus pe Stan, un fotbalist pentru chiar el a insistat să ajungă la echipa sa: ”M-am încurcat cu el, asta e. Vine şi stă trei ani la Steaua (n.r FCSB) şi joacă un meci” a reacţionat la acea vreme Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului nu e departe de adevăr. Într-adevăr, Alexandru Stan a jucat puţin la vicecampioana României, dar are în spate justificarea unei accidentări destul de urâte. Abia refăcut după o accidentare la genunchi, Stan a fost folosit timp de 45 de minute de Bogdan Andone în partida cu Alashkert din UEFA Europa League. FCSB a pierdut atunci cu 2-3, iar Andone a fost demis de la gruparea roş-albastră. A fost ultimul meci disputat de Alexandru Stan pentru FCSB, un meci care a avut loc în august 2019.

Alexandru Stan are în schimb 1 an de zile de când nu a mai evoluat în Liga 1! Ultima dată a făcut-o pe 3 februarie într-un meci disputat la Voluntari. S-a accidentat şi a fost nevoit să i-a o pauză până în septembrie, apoi nu a mai prins lotul roş-albaştrilor, indiferent de antrenor.

Dacă salariul de 120 de mii de euro pe care l-ar primi Stan la FCSB este într-adevăr unul real, vicecampioana l-a plătit până acum pe Alexandru Stan cu aproape 10 mii de euro per meci. Alexandru Stan a bifat 14 meciuri la FCSB în toate competiţiile şi a reuşit o pasă de gol. 300 de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul fotbalistului în vârstă de 31 de ani. El mai are contract pentru încă un sezon cu FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru stanfcsb 

viewscnt
Articole similare