Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a dorit antrenor la FCSB pe Anghel Iordănescu! Mutarea de vis încercată de omul de afaceri: "Au fost discuţii directe"

Gigi Becali l-a dorit antrenor la FCSB pe Anghel Iordănescu! Mutarea de vis încercată de omul de afaceri: "Au fost discuţii directe"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat să-l convingă pe fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, să devină antrenorul FCSB, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, în 2017.

Gigi Becali l-a ofertat pe Anghel Iordănescu în 2017

Antrenorul mare al României a primit o ofertă importantă din fotbalul românesc. Fostul selecţioner al naţionalei a fost contactat de Gigi Becali, în 2017, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, pentru a deveni noul antrenor al lui FCSB. 

Totuşi, omul de afaceri a primit un refuz. La trei ani de la acel moment, Anghel Iordănescu a dezvăluit câteva detalii: “Au fost discuţii directe în câteva rânduri cu Gigi Becali, la FCSB. Dar în momentul de faţă sunt bine aşa cum sunt. Cam acum trei ani, după ce am plecat de la Federaţie. Ce rost mai are să discutăm? E un subiect încheiat, nu mai are niciun sens.

Gigi e greu de schimbat (n.r. - râde). Eu cred că, în momentul de faţă, Gigi Becali îşi doreşte să rămână aşa cum este el… Să rămână nu numai patron, omul care decide, cel mai important om din club. Dar trebuie să remarcăm şi faptul că Gigi Becali a investit cu adevărat la FCSB şi indirect în fotbalul românesc. Dacă nu era el, convingerea mea e că fotbalul suferea şi mai mult. Multe echipe supravieţuiesc şi datorită lui Gigi Becali.

Lăsând la o parte latura sportivă… Si aici e o critică pe care i-o aduc… Cred că el se mulţumeşte şi satisfacţia lui numărul unu este de a fi omul care decide. Nu-l mai interesează performanţa. Cred că greşeşte că nu-i lasă pe cei pe care îi angajează să ia deciziile, oamenii de fotbal“, a spus Anghel Iordănescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Afla mai multe despre: anghel iordanescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare