Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a dorit cu orice preţ la FCSB! Unde a ajuns să joace între timp Jeremy Bokila

Gigi Becali l-a dorit cu orice preţ la FCSB! Unde a ajuns să joace între timp Jeremy Bokilagalerie foto

FCSB

Comentarii

Dorit multă vreme de Gigi Becali la FCSB, Jeremy Bokila s-a pierdut prin fotbalul din Turcia. Joacă acum la modesta Keçiorengucu din liga a doua.

Gigi Becali l-a dorit cu disperare pe Bokila la FCSB

"Pe Jeremy Bokila dau 700 de mii de euro. Aşa le-am zis celor de la Petrolul" mărturisea Gigi Becali la vremea respectivă. Dorit şi de Reghecampf, pe atunci antrenor la FCSB, Jeremy Bokila ajunsese la Petrolul pentru 300 de mii de euro.

Marcase de 14 ori în 26 de meciuri, iar interesul lui Gigi Becali venea, cumva, firesc. Prahovenii au anunţat atunci că atacantul congolez nu va pleca pe mai puţin de 1.5 milioane de euro.

După ce Gigi Becali a ratat în acel an transferul, Bokila a plecat în străinătate. Latifundiarul din Pipera nu a renunţat atât de uşor la "visul" său şi l-a dorit din nou pe Jeremy, de această dată sub formă de împrumut de la Terek Grozny. Nu s-a putut nici de această dată, iar Bokila a ajuns în China, fiind vândut pentru 2.2 milioane de euro de ruşi. A mai jucat de atunci la Eskisehirspor, Ghuangzhou R&F, Al Karitiyat şi Akhisarspor.

In 2017, Gigi Becali s-a arătat din nou interesat de Jeremy Bokila. Pentru a treia oară, transferul congolezului la FCSB nu s-a putut realiza. Bokila a revenit în România dar la CFR Cluj şi mai apoi la Dinamo. În 2018 s-a întors în Turcia şi după ce a jucat pentru Akhisarspor din nou si mai apoi pentru Hatayspor a ajuns la modesta echipă Keçiorengucu.

Cine este Keçiorengucu, formaţia la care joacă acum Bokila

Modesta formaţie Keçiorengucu a fost fondată în 1949 sub numele de Hacettepe. Intre 2001 şi 2006 şi mai apoi între 2007 şi 2014, gruparea de pe Ankara Aktepe Stadium a evoluat doar în liga a treia din Turcia, iar timp de 9 ani a jucat în liga regională a Turciei. Numele de Keçiorengucu a fost preluat abia în 1988.

În sezonul trecut, echipa la care joaca acum Bokila a jucat în Liga a treia din Turcia şi a obţinut promovarea în liga a doua. Congolezul are doar 8 meciuri jucate pentru Keçiorengucu în acest sezon şi 2 goluri marcate în 371 de minute bifate.

Afla mai multe despre: gigi becalijeremy bokila 

viewscnt
Articole similare