Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a enervat pe Valeriu Iftime pe tema vaccinului: "Unii oameni spun nişte prostii de te doare mintea"

Gigi Becali l-a enervat pe Valeriu Iftime pe tema vaccinului: "Unii oameni spun nişte prostii de te doare mintea"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a opus total vaccinului împotriva COVID-ului şi a recunoscut că şi-a influenţat şi jucătorii în acest sens.

Gigi Becali l-a enervat pe Valeriu Iftime pe tema vaccinului: "Unii oameni spun niste prostii de te doare mintea"

FCSB a fost din nou lovită în plin de COVID-19, însă patronul clubului, Gigi Becali, nu consideră că vaccinarea este o soluţie optimă.

Ba mai mult, Becali a afirmat că acest vaccin pune în pericol viaţa oamenilor, că te face steril şi că îţi modifică ADN-ul!

Multe nume din fotbal au fost deranjat de cele spuse de patronul echipei FCSB. Valeriu Iftime de la FC Botoşani nu s-a putut abţine şi l-a contrazis dur. 

"Vine o greşeală din partea FCSB-ului şi a domnului Becali. El iese şi spune să nu ne vaccinăm. Din nefericire sunt unii oameni care pot fi formatori de opinie şi spun nişte prostii de te doare mintea. E vorba de lipsă de educaţie. Nu prea ţine dacă vrem sau nu vrem. Îi omorâm pe alţii acum. Noi şi bulgarii suntem pe ultimele locuri… Nu se poate aşa ceva.

Eu am vorbit cu fotbaliştii, le-am spus să facă orice să se vaccineze. E adevărat că jucătorii sunt foarte precauţi, iar Croitoru a impus o regulă. Îi ţinem ca pe nişte iepuri în cuşcă. Trebuie să fie obligatoriu să te vaccinezi. Când vedeţi oameni serioşi la TV că spun să nu te vaccinezi?”, a spus Valeriu Iftime, într-o intervenţie la Pro X.

"Eu cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre şi mai directe”

"Cei de la LPF şi FRF dorm bine de tot! Semnale că ce? Nu cred că fotbalul e o problemă, ci sunt tot felul de petreceri, de nunţi, de evenimente religioase unde nu poartă măşti. Pe stadion te poţi proteja. Nu te întreabă nimeni la restaurant dacă eşti vaccinat. Pe mine nu m-a întrebat nimeni. Eu cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre şi mai directe”, a mai spus Valeriu Iftime.

Ce le-a spus Gigi Becali jucătorilor care au vrut să se vaccineze: ”Modifica ADN-ul, nu mai eşti om!”

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare