Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a făcut zob: ”Când aleargă, se gândeşte dacă i s-a stricat freza". Fostul căpitan al naţionalei de tineret are acum un salariu imens pentru Liga 1

Gigi Becali l-a făcut zob: ”Când aleargă, se gândeşte dacă i s-a stricat freza". Fostul căpitan al naţionalei de tineret are acum un salariu imens pentru Liga 1

FCSB

Comentarii

A fost considerat unul dintre cei mai promiţători jucători ai formaţiei roş-albastre, dar cariera lui s-a prăbuşit. Alexandru Tudose era numit "noul Mirel Rădoi" în momentul debutului pe prima scenă, dar nu a confirmat aşteptările. S-a realizat însă din punct de vedere financiar după transferul în Malayezia, unde are un salariu uriaş.

”Noul Mirel Rădoi” al Stelei a ajuns în Ghencea în 2005 şi a debutat la prima echipă în aprilie 2009. Comparaţia cu marele căpitan al roş-albaştrilor nu i-a făcut însă bine.

Alexandru Tudose n-a rezistat la Steaua, iar între 2010 şi 2017 a evoluat pentru formaţii ca Săgeata Năvodari, Corona Braşov, UTA sau Târgu Mureş. Nici experienţa Dinamo nu l-a salvat pe fundaşul despre care Gigi Becali spunea în 2010: ”Tudose poate ajunge mare jucător. probabil el, când are mingea se gândeşte dacă i s-o fi stricat freza. 'Mamă, oare alerg bine acum?' El se filmează! 'Mamă, sunt camerele pe mine” spunea Gigi Becali.

Între timp, în 2016, Alex Tudose a ajuns în Malayezia unde a îmbrăcat tricoul formaţiei Melaka United. A fost suficient pentru ca fotbalul din această ţară să-l primească foarte bine. În ianuarie, Tudose a semnat un nou angajament în această ţară cu formaţia Marcerra Kuantan. Când a semnat el cu gruparea din Kuantan, echipa antrenată de Hafizi Aidi Hassan tocmai se desfinţase. A fost preluată de cei de la Macerra care i-au dat o nouă identitate şi un nou nume.

Alexandru Tudose joacă acum pe un stadion de 10.000 de locuri şi are un salariu peste nivelul ligii 1. Malaiezienii de la bolalob.com susţin că Tudose are acum un salariu de 400 de mii de euro stagional. 

  • 31 de ani are Alexandru Tudose acum
  • 29 de meciuri a strâns la fosta Steaua
  • 9 selecţii are în echipa naţională Under 21
  • 7 selecţii are la naţionala Under 17 unde a fost şi căpitan

Show-ul Champions League revine ÎN DIRECT pe Telekom Sport! Start în faza optimilor: United - PSG şi Ajax - Real sunt meciurile săptămânii. Programul complet

Afla mai multe despre: gigi becalialex tudose 

viewscnt
Articole similare