Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a iertat pe Andrei Vlad! ”Da, tată, poţi să greşeşti că nu mă supăr!” Ce condiţie i-a pus pentru a putea apăra în continuare la FCSB

Gigi Becali l-a iertat pe Andrei Vlad! ”Da, tată, poţi să greşeşti că nu mă supăr!” Ce condiţie i-a pus pentru a putea apăra în continuare la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a iertat din nou pe Andrei Vlad şi este hotărât să îi acorde mai multă încredere.

Gigi Becali a fost supărat pe Vlad după ce a greşit în partida din preliminariile Conference League, iar FCSB a fost eliminată din competiţie. Patronul luase hotărârea să îl trimită pe Vlad înapoi la Universitatea Craiova, club de unde Becali a recunoscut că ”l-a furat” în 2017. 

Acum, Becali a revenit la setimente mai bune pentru Andrei Vlad şi anunţă că portarul va apăra în continuare la FCSB, până când îşi va gasi o altă echipă. 

”Da, tată, poţi să greşeşti că nu mă supăr!”

”Vlad, ori plecă ori trebuia să joace. Bine, o să vorbesc cu el, am să-i spun eu personal să rişte mai mult chiar dacă greşeşte nu mă deranjează. O să-i zic 'da, tată, poţi să greşeşti că nu mă supăr. Să ieşi mai mult pe centrări'”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Vlad, înapoi în poarta FCSB-ului

Andrei Vlad a greşit în meciul retur cu Şahtior Karagandy, când FCSB a fost eliminată din Conference League, astfel că patronul Gigi Becali a luat decizia de a-l titulariza pe Cătălin Straton la partida următoare.

Însă Straton a evoluat doar în remiza scoasă de FCSB în deplasarea de la UTA, scor 1-1, în timp ce Andrei Vlad a revenit în poarta roş-albaştrilor la meciul cu Gaz Metan, câştigat de vicecampioana României cu 2-1.

”Pentru mine, n-a fost o surpriză revenirea mea în poartă. M-am pregătit bine şi trebuia să revin în poartă. Nu-mi făcusem niciun bagaj nici pentru plecarea la Craiova. A fost o perioadă dificilă, dar am trecut peste ea, iar acum trebuie să joc din ce în ce mai bine.

Sunt obişnuit cu criticile, eu trebuie să-mi văd de viaţa mea în continuare, iar timpul le va rezolva pe toate. Sunt la FCSB şi voi apăra aici până voi pleca de la această echipă.

Vreau acum să câştig trofee, dar, dacă va veni şi o ofertă de afară, voi analiza la momentul respectiv. Urmează un derby, n-am jucat niciodată contra Rapidului şi îmi doresc să joc acest meci cu tribunele pline. Este normal că ei să ne şicaneze, iar noi sperăm să le răspundem pe teren” , a declarat Andrei Vlad.

Afla mai multe despre: gigi becali-andrei vlad-liga 1 

viewscnt
Articole similare