Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a ironizat pe fostul fotbalist de la FCSB: "E Superman şi nu ştiu?". A anunţat care "e cel mai bun portar din Liga 1"

Gigi Becali l-a ironizat pe fostul fotbalist de la FCSB: "E Superman şi nu ştiu?". A anunţat care "e cel mai bun portar din Liga 1"

FCSB

Comentarii

Ultima mutare făcută de CFR Cluj nu l-a impresionat pe finanţatorul FCSB, Gigi Becali. De asemenea, omul de afaceri abia aşteaptă întâlnirea cu actuala campioană a României, în condiţiile în care cele două merg umăr la umăr în campionat.

Giedrius Arlaukis, ironizat de Gigi Becali: "E Superman şi nu ştiu eu?"

Unul dintre cei mai buni portari din ultimele sezoane ale Ligii 1, Giedrius Arlauskis, a revenit la CFR Cluj, după ce a fost eliberat de clubul din Arabia Saudită. Portarul lituanian a luat o decizie suprinzătoare în privinţa remuneraţiei sale din Gruia. 

Gigi Becali nu e impresionat de faptul că CFR Cluj a reuşit să-l aducă pe Giedrius Arlauskis şi abia aşteaptă duelul cu echipa lui Edi Iordănescu: 

„Nici nu mă gândesc că nu vom câştiga cu Gaz Metan. Ce întrebare este asta? Păi, dacă nu vom învinge această echipă, atunci ce pretenţii să mai avem la titlu? Nu trebuie să ne mai încurcăm de echipele mici. Ştiu că am mai pierdut puncte cu astfel de formaţii, dar nu o vom mai face.

Trebuie să mergem foarte bine, iar eu abia aştept meciul cu CFR Cluj. Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu şi nici nu mă interesează că o să fie suspendat, cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR. E Superman, tată, şi nu ştiu eu? Vlad e cel mai bun portar din Liga 1 şi am mare bază în el”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

Giedrius Arlauskis a jucat la FCSB între 2014-2015. 

Afla mai multe despre: gigi becaligiedrius arlauskisfcsbgigi becali fcsbcfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare