Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a luat la mişto pe Keşeru după înfrângerea cu FC Argeş: ”A intrat pe teren şi doar se strâmba”

Gigi Becali l-a luat la mişto pe Keşeru după înfrângerea cu FC Argeş: ”A intrat pe teren şi doar se strâmba”

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru (35 de ani) trece printr-o perioadă grea la FCSB şi nu mai e pe placul lui Gigi Becali.

 Gigi Becali l-a luat la misto pe Keşeru după înfrângerea cu FC Argeş: ”A intrat pe teren şi doar se strâmba”

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB pentru a rupe, din nou, plasele porţilor din Liga 1, dar atacantul a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul nu vrea să mai colaboreze cu el.

Atacantul român a ajuns într-o situaţie dificilă. Evoluţiile sale nu l-au mulţumit pe patronul FCSB, iar Gigi Becali este decis să nu îl mai folosească la echipă, deoarece vrea să le ofere mai multe şanse tinerilor jucători, cărora vrea să le crească cota.

Gigi Becali vrea să scape de salariul lui Claudiu Keşeru şi îl va lăsa liber de contract la vară, chiar dacă mai are contract cu FCSB până în 2023.

Patronul de la FCSB l-a criticat şi după meciul cu FC Argeş, scor 0-1. „De Keşeru ce să mai zic? A intrat pe teren şi doar se strâmba. Nu imi vine să cred nici acum că am luat bătaie la Piteşti”, a tunat Gigi Becali, pentru ProSport.

În acest sezon, Claudiu Keşeru a marcat de cinci ori pentru FCSB şi a livrat trei pase de gol colegilor, în 954 de minute strânse în 18 partide din Liga 1.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu keserugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare