Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a luat tare pe Marius Şumudică: "Te duci la Craiova sau la CFR!". E fermecat de oraşul rivalei FCSB-ului: "Atât de bine m-am simţit"

Gigi Becali l-a luat tare pe Marius Şumudică: "Te duci la Craiova sau la CFR!". E fermecat de oraşul rivalei FCSB-ului: "Atât de bine m-am simţit"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a negociat cu Gigi Becali, în aceste zile, pentru a deveni antrenor la FCSB. Când părţile şi-au dat seama că mutarea nu s-ar putea oficializa, finanţatorul l-a acuzat pe tehnician că are de gând să se ducă la CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

Gigi Becali, replică pentru Marius Şumudică după negocieri

Deşi Gigi Becali a susţinut că "uşa" pentru Marius Şumudică încă e deschisă la FCSB, omul de afaceri s-a îndreptat spre Nicolae Dică. Acum, vicecampioana aşteaptă un răspuns din partea secundului naţionalei României. 

Totuşi, Marius Şumudică a fost prima variantă, iar acesta a fost acuzat că s-a folosit de negocierile cu FCSB doar pentru a ajunge în altă parte, aspect infirmat de antrenor: "Gigi Becali mi-a zis că mă duc la Craiova sau la CFR. <<Te-ai folosit de mine, te duci la Craiova sau la CFR>>. Universitatea Craiova e cea la care îi văd pe Sorin Cârţu şi pe Mihai Rotaru. Cunosc o singură Universitatea Craiova. Acum, cealaltă echipă... E treaba lor. Nu mă pricep la embleme. Niciodată nu m-am băgat la Craiova, să vin cu vreun sfat, despre jucători. Niciodată nu am vorbit cu Mihai Rotaru despre asta. Niciodată nu m-am folosit de lucrul ăsta ca să ajung în altă parte sau ceva", a declarat fostul fotbalist şi antrenor al Rapidului, pentru Pro X. 

Marius Şumudică a rămas impresionat de un episod petrecut în Craiova

Fanii din Craiova l-au fermecat pe rapidist, care a povestit un episod petrecut la nunta lui Valerică Găman: "M-am dus la nunta lui Valerică Găman, am ieşit din hotel să cumpăr ţigări. Când am ajuns, erau mai mulţi oameni pe stradă. N-am simţit mai multă dragoste pe stradă cum m-am simţit la Craiova. Atât de bine m-am simţit, încât m-a frapat. Să ajung, din postura de rapidist, să fiu rugat să vin la Craiova, să facă poze cu mine. Merită să câştige Cupa României. De cealaltă parte, e Astra. Din păcate, au retrogradat şi îmi pare rău de ei. Dacă domnul Niculae voia s-o desfiinţeze, o defiinţa până acum", a adăugat Şumudică.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare