Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a pus deja în gardă pe jucătorul pe care abia l-a transferat: ”Şi în iarnă, şi în vară se face reeavaluare”

Gigi Becali l-a pus deja în gardă pe jucătorul pe care abia l-a transferat: ”Şi în iarnă, şi în vară se face reeavaluare”

Superliga

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Juvhel Tsoumou, jucător pe care Gigi Becali l-a avertizat deja că va pleca dacă nu va reuşi să impresioneze.

Patronul FCSB susţine că a schimbat politica de transferuri pentru jucătorii trecuţi de o anumită vârstă. Gigi Becali spune că aceştia vor semna contracte pe termen scurt, pentru a nu exista complicaţii în cazul în care nu vor confirma. Omul de afaceri susţine că regula s-a aplicat şi la Juvhel Tsoumou, fost atacant la Hermannstadt, care a semnat în această săptămână cu FCSB:

”Tsoumou a semnat cu opţiuni. Ştiţi cum semnez eu de acum încolo jucătorii, cu opţiuni. Dacă vrei, trebuie să meriţi. Nu vine la Steaua să semneze pe doi ani, pe şapte ani, nu, cu opţiuni, patru luni, şase luni. Meriţi, două contracte îţi fac. Şi în iarnă, şi în vară se face reevaluare, ca să vedem dacă mai activăm contractul celălalt. Să-l iau ca pe Stan, să-l iau patru ani şi n-a jucat un meci? Nu mai iau jucători care nu au valoare de Steaua. Ori are 20 de ani şi îi fac pe cinci ani, şase ani, aştept să crească la mine, ori are 28-29 de ani, contract pe şase luni, un an, cu opţiune”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: tsoumou 

viewscnt
Articole similare