Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman! A anunţat ce pedeapsă riscă din cauza permisului. Intră cu FC Botoşani? "Să fie bărbat"

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman! A anunţat ce pedeapsă riscă din cauza permisului. Intră cu FC Botoşani? "Să fie bărbat"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o reacţie în privinţa incidentului lui Florinel Coman. Omul de afaceri a anunţat că fotbalistul "în cel mai rău caz, va primi cu suspendare". De asemenea, Becali îl vrea pe teren cu FC Botoşani.

Gigi Becali, anunţ despre Florinel Coman în "cazul permisul"

Din primele informaţii se pare că Florinel Coman avea un permis fals din Ucraina. ”Filiera” permiselor de conducere din Ucraina este una cunoscută în România. Mulţi români care nu sunt în stare să obţină permisul auto în ţara noastră apelează la acte false procurate din ţara vecină. 

Gigi Becali şi-a arătat susţinerea faţă de Florinel Coman şi l-a sunat. Omul de afaceri a anunţat că fotbalistul FCSB ar putea primi o pedeapsă blândă, în condiţiile în care poate primi între unu şi cinci ani de închisoare. 

Botoşani - FCSB, duminică, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro 

„L-am cautat pe Florinel să discut cu el şi să îl mai liniştesc. I-am spus că sunt alături de el şi l-am rugat să nu se uite pe la televizor şi pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanţi din echipă. Din punctul meu de vedere, el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat şi să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor şi nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Staţi liniştiţi că Florinel este bine şi nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorinel comancarnet florinel coman 

viewscnt
Articole similare