Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Mircea Lucescu. ”Mi-a spus că vine!” Oferta incredibilă pe care o are legendarul antrenor român

Gigi Becali l-a sunat pe Mircea Lucescu. ”Mi-a spus că vine!” Oferta incredibilă pe care o are legendarul antrenor român

FCSB

Comentarii

Ovidiu Ioaniţoaia scrie în Gazeta Sporturilor că Gigi Becali l-a contactat pe Mircea Lucescu pentru a-l ruga să vină la meciul dintre FCSB şi Mlada.

Update: Gigi Becali a reacţionat pentru Gazeta Sporturilor: ”L-am sunat pe Mircea Lucescu ca să cer referinţe despre un jucător pe care el îl cunoaşte bine. Mi-a zis că vine la meciul nostru, m-am bucurat.

L-am sunat pe Vali Argăseală să-i rezerve o lojă, dar acum e de neatins Mircea Lucescu. L-am chemat şi la o cafea, dar poate că cei care au scris ştiu ei ceva mai multe şi vom vedea (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.


”Nu mi-a propus nimic, nu mi-a oferit echipa, dar m-a rugat să vin să văd meciul cu Mlada. Crede el că prezenţa mea i-ar mobiliza pe jucători” i-a confirmat Mircea Lucescu lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Antrenorul în vârstă de 74 de ani se pare că a acceptat invitaţia lui Becali, dar neagă posibilitatea de a prelua FCSB.

Principalul motiv pare să fie altul. Lucescu Senior negociază cu Dinamo Kiev, susţine sursa citată. El va fi prezent la derby-ul Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk şi ar urma să ofere un răspuns formaţiei din Kiev la finalul săptămânii, notează Ioaniţoaia. 

 

Afla mai multe despre: mircea lucescugigi becali 

viewscnt
Articole similare