Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat să-şi ceară scuze, după ce l-a numit ”sclav”: ”Mi-a părut rău!”

Gigi Becali l-a sunat să-şi ceară scuze, după ce l-a numit ”sclav”: ”Mi-a părut rău!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a pus mâna pe telefon şi a sunat unul dintre şefii cluburilor din Superligă, pe care l-a numit ”sclav” după eşecul de la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal

Şapte cluburi din Superligă au votat pentru păstrarea regulii,  şapte au fost ”pentru”, iar alte două s-au abţinut de la vot.

Furios pentru înfrângere, Gigi Becali a ieşit nervos de la şedinţă şi i-a numit ”sclavi” pe toţi cei care nu au votat aşa cum acesta şi-ar fi dorit.

Gigi Becali i-a cerut scuze lui Bogdan Bălănescu

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că după discursul furibund de la sediul LPF-ului şi-a făcut procese de conştiinţă.

Afaceristului i-a părut rău că l-a jignit, printre alţii, pe preşedintele celor de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, şi l-a sunat să-i transmită gândurile sale.

Eu, un om pe care l-am jignit şi mi-a părut rău, e Bălănescu de la FC Voluntari. Şi cred că a fost sub influenţa cuiva, că prea se băga aşa pe la Federaţie…şi l-am jignit, dar seara l-am sunat şi i am spus să mă ierte că eram supărat, eram nervos.

A fost şi cuminte, nu mi-a răspuns, mi-a purtat respectul de vârstă. Şi mi-am cerut iertare. Dacă se simt jigniţi (n.r. - ceilalţi conducători care n-au dorit eliminarea regulii), îmi cer iertare. Nu am făcut-o ca jignire, am făcut-o ca un semnal pentru tot publicul românesc şi de aceea am folosit termenul acesta.

Să ştie toată lumea…că nu poţi vota şi să nu ai libertate. Adică, spun că eu votez şi sunt sclav sau liber”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan balanescu 

viewscnt
Articole similare