Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali lansează săgeţi la adresa rivalei: ”Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. Pentru el, nu ştiu cât de bună e”

Gigi Becali lansează săgeţi la adresa rivalei: ”Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. Pentru el, nu ştiu cât de bună e”
Comentarii

Gigi Becali este de părere că Universitatea Craiova a făcut o decizie bună prin aducerea lui Reghecampf pe bancă, însă spune că nu ştie dacă şi antrenorul a făcut alegerea corectă.

Laurenţiu Reghecampf a fost anunţat ca noul antrenor al Craiovei în cursul zilei de luni, înainte de a fi prezentat oficial marţi după-amiaza. Venirea sa este văzută ca o lovitură a patronului Rotaru, însă nu acelaşi lucru este considerat şi pentru antrenor.

Din ţările arabe, fostul antrenor al FCSB-ului revine în România, unde va avea ca obiectiv să câştige titlul, cu al treilea cel mai valoros lot din Liga 1. Universitatea speră şi la grupele Conference League, deşi trebuie să întoarcă rezultatul în faţa lui Laci, înainte de a se dulea cu Anderlecht.

Astfel, Gigi Becali crede că fostul antrenor de la FCSB s-ar putea să nu fi luat o decizie prea bună. Latifundiarul explică faptul că presiunea este mare în Bănie, la fel ca aşteptările, astfel că dacă Reghecampf nu va performa, Rotaru îl va zbura de la echipă.

Gigi Becali lansează săgeţi la adresa rivalei

“Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici? Când vorbeşti de Olăroiu, Reghecampf, Şumudică, vorbeşti de antrenori care au demonstrat. În schimb, nu ştiu pentru Reghe cât de bună este alegerea.

Ca să câştigi titlul îţi trebuie echipă şi nu ştiu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere. N-aţi văzut şi cu Adi Mutu? Mie îmi place, Mutu e antrenor. Dar nu ştiu cât de sus va putea ajunge cu echipa aia.

Au bătut pe Dinamo, a reuşit să îi închege, dar e subţire Craiova (n.r. FC U Craiova). O să le fie foarte greu cu echipa lui Rotaru, sunt mai buni, au valoare mai mare. Eu cred că Mutu scoate maximum din echipa aia, dar când vin meciurile cu CFR Cluj, cu noi, cu Craiova, e mai complicat”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurenţiu reghecampfmihai rotarureghe craiovagigi becali 

viewscnt
Articole similare